Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. január 2020

Obuv, ktorej záleží na nôžkach vašich detí

V čase založenie firmy RAK mali manželia Račkovci dvoch malých synov. Odvtedy uplynulo 27 rokov a dnes sa o firme RAK hovorí ako o tradičnom slovenskom výrobcovi detskej obuvi a jednotke na našom trhu.

Obuv, ktorej záleží na nôžkach vašich detí

V čase založenie firmy RAK mali manželia Račkovci dvoch malých synov. Odvtedy uplynulo 27 rokov a dnes sa o firme RAK hovorí ako o tradičnom slovenskom výrobcovi detskej obuvi a jednotke na našom trhu.

Obaja manželia sú absolventmi vysokej školy so zameraním na výrobu obuvi a tak začali tesne po rozpade Československa podnikať práve v tejto oblasti. Odborné znalosti a prax z predošlého zamestnania v obuvníckom družstve im dodali odvahu a tak sa spolu s hŕstkou kolegov osamostatnili a začali tvoriť nové modely a postupne si vytvárať stabilnú klientelu medzi obchodníkmi.

rackovci

Dnes má firma už 40 zamestnancov. Obúvajú detičky od prvých krokov až po predškolákov. Okrem papučiek sortiment spoločnosti RAK zahŕňa aj capačky, tenisky, sandálky, klasické detské topánočky a zimnú obuv. Vývoj a tvorba detských topánok je veľmi zodpovedná práca, ku ktorej manželia Račkovci spolu so zamestnancami pristupujú s pokorou, úctou k obuvníckemu remeslu a láskou. Na ich výrobkoch je to poznať.

Každý model topánok RAK pozostáva z množstva dielcov, pri ich zostavovaní sa vykoná nespočetne veľa operácií, a kým sa definitívne vyhotovia, prejdú rukami viacerých zamestnancov. Modely obuvi firmy RAK sa vyrábajú až v neuveriteľných 400 farebných kombináciách.

rak papucky 1  rak papucky 2

RAK 13 BUBBLES web

Nie náhodou je mottom firmy jednoduchá veta „Zdravé obúvanie detí“. Správny vývin detského chodidla je veľmi dôležitý a nesprávne obutie počas krehkého obdobia rastu dieťaťa môže mať negatívne dôsledky na celý život. Všetky topánočky značky RAK sú preto vyrobené z najkvalitnejších prírodných materiálov s flexibilnou podošvou, vystuženou pätou a mäkkou anatomicky tvarovanou stielkou. Samozrejmou súčasťou výrobkov sú aj certifikáty deklarujúce zdravotnú nezávadnosť obuvi a známy certifikát Žirafa.

rak topanky 1

Detské topánočky nie sú iba módnym kúskom, z ktorého dieťa vyrastie. Sú dôležitou súčasťou rozvoja dieťaťa a preto je zákaznícky servis firmy RAK medzi mamičkami už vyhlásený. Prostredníctvom ich facebooku alebo cez telefón ochotne poradia nielen s výberom správnej veľkosti a modelu, ale aj s prípadnými neštandardnými požiadavkami s ohľadom na zdravotné špecifiká svojich malých zákazníkov.

Objavte aj vy obuv, ktorej záleží na nôžkach vašich detí.

Viac informácií: www.rak-obuv.sk, www.gugenio.sk

2239

Súvisiace články