Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. január 2020

Kitri vytvorilo svadobnú kolekciu pre moderné nevesty

Aj svadobné trendy idú sdobou, čoho dôkazom je aj aktuálna ponuka. Už to nie je iba oróbach alá princezná, ale omoderných, ženských verziách šiat, ktoré spĺňajú nielen slávnostné nároky.

Kitri vytvorilo svadobnú kolekciu pre moderné nevesty

Aj svadobné trendy idú s dobou, čoho dôkazom je aj aktuálna ponuka. Už to nie je iba o róbach a lá princezná, ale o moderných, ženských verziách šiat, ktoré spĺňajú nielen slávnostné nároky. Moderná nevesta chce totiž viac, chce uvoľnenosť a manifestáciu svojho vlastného vkusu. Presne toto spĺňa kolekcia značky Kitri.

Nápad vytvoriť svadobnú líniu sa zrodil vďaka svadbe samotnej zakladateľky Heini Kim, ktorá mala dve svadby. Prvá sa konala v Kórei, odkiaľ pochádza jej rodina a druhá v letnom domčeku rodiny jej manžela v Taliansku. Hľadala modernú, cenovo dostupnú róbu, ktorú využije na samotnej svadbe a obradoch, avšak vôbec to nebolo jednoduché.

1  3 

„Chcela som šaty, ktoré sú využiteľné na mnohých udalostiach, nielen na svadbe, no bola som sklamaná,“ povedala dizajnérka a dodáva, že práve preto jej napadlo vytvoriť kapsulovú kolekciu, ktorá bude určená presne pre také nevesty, akou bola ona sama. Vznikla tak línia, ktorá ponúka niekoľko siluét a štýlov, ktoré lichotia rôznym typom postavy, a využiť sa dajú aj mimo svadby. Okrem klasických šiat medzi nimi nájdete napríklad aj overal. Vyberať si môžete z minimalistickejších modelov, ale aj tých pompéznejších. Celá kolekcia bude v predaji od 19.januára. Ceny týchto kúskov sa budú pohybovať na úrovni 200 až 250 eur a dostupné budú na kitri.com.

4  5 

Foto: archív značky

1119

Súvisiace články