Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. január 2020

5 trendov z 50.rokov, ktoré sú späť!

Nielen futuristické trendy, ale aj retro prvky si nachádzajú svoje miesto vmodernej móde. Tých 5 tradičných kúskov z50.rokov patrí medzi tie najpopulárnejšie, pričom ich kombinovateľnosť avyužiteľnosť je takmer nekončená.

5 trendov z 50.rokov, ktoré sú späť!

Nielen futuristické trendy, ale aj retro prvky si nachádzajú svoje miesto v modernej móde. Tých 5 tradičných kúskov z 50.rokov patrí medzi tie najpopulárnejšie, pričom ich kombinovateľnosť a využiteľnosť je takmer nekončená.

Stuhy vo vlasoch

Na 50.rokoch je super to, že priniesol svetu množstvo elegantných, ženských prvkov, ktoré sa nestratia v žiadnom období. Taká stuha vo vlasoch sa dá zrecyklovať takmer v každom období a platí to aj o roku 2020, kedy prinesie do účesu prvok uhladenosti, avšak umožní mu zachovať si aj uvoľnenosť.

Chanel

Puzdrová sukňa

Elegantné, midi puzdrové sukne, ktoré boli bežnou súčasťou šatníkov v 50.rokoch sa vracajú na scénu v retro , ale aj modernej podobe. Jednoducho a veľmi efektne sa kombinujú s klasickými kúskami ako kardigány a blúzky, avšak chic look vytvoríte aj doplnením športových tričiek s potlačou a teniskami.

pradaPrada 

Perlové sety

Elegantné, nestarnúce perly by mali byť súčasťou každého šatníka. Tento rok sa však budú nociť o čosi viac a na rôzne spôsoby. Sú skvelou voľou ku pleteným setom, svetrom či blúzkam a elegantným šatám. Avšak krásny kontrast vytvoríte aj kombinovaním so športovými dizajnmi, no a samozrejme krásne vyniknú v minimalistických outfitoch.

brock collectionBrock Collection 

Kardigány

Pokiaľ ste doteraz nenosili kardigány, tento rok by ste mali začať. Francúzsky sa ich nevzdávajú nikdy a sú súčasťou ich celoročných šatníkov. Teraz však okolo nich nastal obrovský boom, ktorý vám umožní nosiť ich na tie najrôznejšie spôsoby. Navyše sa tento kúsok hodí na široké spektrum príležitostí.

paco rabannePaco Rabanne 

Kitten heels

Aj tento kúsok má svoje korene v 50.rokoch a obľúbený je dodnes. Ponúka pohodlie a vintage eleganciu. Milujú ich influencerky po celom svete a na trhu je množstvo modelov, z ktorých si každý vyberie to svoje, či už hľadáte klasický look alebo modernejšiu extravaganciu.

miu miuMiu Miu Foto: Indigital

1212

Súvisiace články