Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. január 2020

5 zimných outfitov podľa Severaniek

Kde hľadať inšpiráciu pre zimné outfity ak nie práve všatníkoch Severaniek? Fínky, Švédky či Nórky musia štýlovo zvládať omnoho tuhšie adlhšie zimy ako my, preto určite poznajú recepty na tie najpraktickejšie chic outfity.

5 zimných outfitov podľa Severaniek

Kde hľadať inšpiráciu pre zimné outfity ak nie práve v šatníkoch Severaniek? Fínky, Švédky či Nórky musia štýlovo zvládať omnoho tuhšie a dlhšie zimy ako my, preto určite poznajú recepty na tie najpraktickejšie chic outfity.

Dánsko: Emili Sindlev

Keď kožušina, tak umelá a farebná! Emili patrí k najodvážnejším Severankám čo sa týka farieb dokázala to aj výberom svojho chlpatého kabátu. Doladilo ho jemnou ružovou kabelkou, čo dodalo celému looku na jemnosti a dievčenskosti. Pod kabát ukryla fialovo-sivé maxi šaty s rolákom.

@emilisindlev

Švédsko: Kenza Zouiten Subosic

Farieb sa nebojí ani Kenza, ktorá na prechádzku vytiahla ohnivočervený teddy kabát. Doladila ho hrejivými legínami a masívnymi teniskami. Čiapka na hlave a hrejivé rukavice s kožušinou sa postarali o to, aby vonku nezmrzla. Dokonalý voľnočasový outfit, čo poviete?

Screenshot 2020 01 03 at 15.31.45@kenzas

Fínsko: Marianna Mäkelä

Klasická čierno-biela kombinácia s moderným duchom. Objemná páperová bunda previazaná v páse ľadvinkou, čierne legíny, čiapka a šál jej vystačili na to, aby vytvorili chic, monochromatický outfit. Dizajnová bunda sa stala stredobodom pozornosti.

mariannnan@mariannnan

Nórsko: Darja Barannik

Podobne na to išla aj Darja, ktorá taktiež stavila na nesmrteľnú B&W kombináciu. Jej predstava o modernom, zimnom outfite však pozostáva z kožených nohavíc a svetra so zaujímavým vzorom. Na ozvláštnenie pridala aj výrazné zlaté doplnky na krku a rukách.

darjabarannik@darjabarannik

Island: Sigridur Margret

Margaret vytvorila dokonalý street-wearový outfit, ktorý vyskladala zo širokých džínsov, mikine s kapucňou pod oversized kabátom a maxi šálu s logom. Všetko v základných farbách ako čierna a sivá. Také jednoduché a pritom efektné.

sigridurr@sigridurr

Foto: Instagram

2199

Súvisiace články