Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. december 2019

10 najžiadanejších kúskov roka

Viete, ktoré kúsky sme si tento rok najviac zamilovali? Malá nápoveda- mnoho znich ste videli na Instagrame, amnohé ste si možno sami kúpili.

10 najžiadanejších kúskov roka

Viete, ktoré kúsky sme si tento rok najviac zamilovali? Malá nápoveda- mnoho z nich ste videli na Instagrame, a mnohé ste si možno sami kúpili. Značka Bottega Veneta opäť vyhrala na plnej čiare a zahanbiť sa nedala an Gucci.

Kabelka Bottega Veneta Pouch

Nielen najinstagramovanejšia, ale vo všeobecnosti najviac žiadaná kabelka roka. Za jediný mesiac od jej uvedenia sme ju vyhľadali 100-tisíc krát. Do septembra narástli vyhľadávania o 297%. V módnom svete ju mali všetci od influenceriek po modelky. Rosie Huntington- Whiteley ju pridala na Instagram 39 krát počas 3 mesiacov.

1

Sandále Bottega Veneta

Na druhom mieste sa umiestnili sandále od rovnakej značky. Minimalistický dizajn s hranatou špičkou odštartovali tento retro trend založený na tenučkých remienkoch a ostrými hranami. Ich vyhľadávanie vrcholilo v júli, kedy počet hľadaní narástol o 471%.

2

Gucci GG opasok

Tento kúsok sa v TOP10 objavil aj predchádzajúce dva roky. Jednoducho je jedným z najžiadanejších kúskov tejto dekády. Podľa štatistík Lyst sa 2 tieto opasky predali každú minútu tohto roku.

3 

Kabelka Jacquemus Le Chiquito

Vyhľadávanie tejto kabelky narástli v máji o 130% a vygenerovala viac ako 20-tisíc zhliadnutí len v priebehu leta.

4

Rybársky klobúk Prada

Tento kúsok si obľúbili celebrity aj street stylové hviezdy z celého sveta. Vrchol vyhľadávaní zažil v máji.

5

Kabelka Louis Vuitton Multi Pochette

Niekoľko týždňov predtým, ako sa táto kabelka dostala vôbec do predaja, mala stovky ľudí na čakacom zozname. Vypredala sa v priebehu niekoľkých dní.

6

Šaty Ganni Seersucker

Neónové kockované šaty dánskej značky Ganni sa stali letným must-have módnych editoro aj influenceriek. V júli dosiahli nárast o 101% a v tomto mesiaci sa aj vypredali.

7

Flísová mikina Sandy Liang

Kúsok inšpirovaný 90.rokmi sa prepracoval do TOP 10 najžiadanejších produktov a zároveň sa stal najpredávanejším dizajnérkiným kúskom.

8

Džínsy Weekday Row

Džínsy vyrobené zo 100% organickej bavlny sa stali najpredávanejšími džínsami roka. Vyhľadávanie značky narástlo oproti minulému roku o 68%.

Screenshot 2019 12 21 at 13.18.46

Pánska taška Gucci GG Supreme

Jediný pánsky kúsok, ktorý sa prebojoval do TOP 10 je táto taška. Spustila však novú vlnu vyhľadávaní „pánskych tašiek“, ktoré narástlo o 44% oproti minulému roku.

10

Foto: archív značiek

2074

Súvisiace články