Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. december 2019

Ponožky, ktoré pod stromčekom potešia

Ponožky sú jedným znajčastejších azároveň najnudnejších darčekov. Aspoň kedysi to tak bolo.

Ponožky, ktoré pod stromčekom potešia

Ponožky sú jedným z najčastejších a zároveň najnudnejších darčekov. Aspoň kedysi to tak bolo. Dnes, v dobe street wearu a mixovania dostupných a luxusných kúskov, v dobe, ktorej vládnu logá a slogany, je to však úplne inak. Ponožky sú plnohodnotnou súčasťou outfitu, ktorú pokojne vystavujeme na obdiv nášmu okoliu. Práve preto pod stromčekom zaručene potešia.

 

Vybrali sme pre vás niekoľko exkluzívnych a dizajnových kúskov, ktoré vám zaručia úspech a radosť obdarovaného. Nájdete medzi nimi modely od prestížnych módnych domov ako Dior, Gucci či Prada, ale aj vychytávky od Chiary Ferragni. Niektoré dokonale zapadajú do konceptu športovej módy a sú dekorované výraznými nápismi, logami či športovými prúžkami. Iné zase stavili na eleganciu v detailoch a luxusne pôsobiace materiály.

Takéto ponožky sú skvelým darčekom hneď z niekoľkých stránok, na jednej sú nevyhnutnou súčasťou každého šatníka, no na tej druhej sú tiež populárnym kúskom v moderných outfitoch. Nech už si vyberiete ktorýkoľvek model, môžete si byť istí, že sa postaráte o veľkú radosť. Zároveň ide o jednu z najdostupnejších možností v prípade, že chcete niekoho potešiť skutočne exkluzívnym darčekom. Navyše je mnoho z nich aktuálne vo výpredaji, takže napríklad také Missoni podkolienky vás vyjdú necelých 20 eur.

Foto: archív značiek

1453

Súvisiace články