Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. december 2019

Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti

Vianoce, Silvester a nadchádzajúca plesová sezóna. Na všetky večierky túži byť každá dáma krásne upravená a oblečená v jedinečných šatách.

Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti

Vianoce, Silvester a nadchádzajúca plesová sezóna. Na všetky večierky túži byť každá dáma krásne upravená a oblečená v jedinečných šatách. Mať na každé podujatie iné šaty nie je rozmarnosť, ale nevyhnutnosť. Ak chcete počas nadchádzajúcej plesovej sezóny zažiariť, navštívte salón FASHION SOS® v Bratislave.

Exkluzivita salónu FASHION SOS® spočíva v tom, že všetky šaty sú navrhované a šité na základe prianí a potrieb zákazníčok. Šaty sa navrhujú a tvoria priamo v dielni salónu. Novinkou v ponuke sú okrem vlastných návrhov šiat aj šaty vyrobené v spolupráci s renomovaným návrhárom Borisom Hanečkom. Spoločným menovateľom šiat zo salónu Fashion SOS® sú jednoduchosť, čisté ženské línie, elegancia, rafinovanosť a štýl.

fashion 2 fashion 3

Jedinečné, na mieru upravené a originálne šaty sú základom dobrého dámskeho outfitu. Celkový styling je následne do detailov premyslený a dotvorený doplnkami, kabelkou a šperkami. Osobitná starostlivosť a poradenstvo je nevyhnutnou súčasťou služieb tohto salónu. Cieľom je, aby sa každá dáma, ktorá je v salóne obslúžená, v spoločenských šatách na večierku, plese alebo oslave cítila zvodne a očarujúco.

fashion 6

V ponuke salónu sú každoročné nové kolekcie spoločenských šiat. Dlhé i krátke šaty sú dizajnované podľa najnovších trendov, ktoré návrhárky pozorne a pravidelne sledujú na módnych mólach. Šaty sú šité z pohodlných a štýlových materiálov, ako je zamat, satén, brokát i šifón. Samozrejmosťou sú vhodné doplnky, štóly, plédy a módne vršky, ktoré vás zahrejú i zakryjú prípadné nedostatky.

fashion 4

Každá žena je krásna a výnimočná. Rovnako krásne a výnimočné sú šaty a doplnky v salóne FASHION SOS®. Ak sa chcete presvedčiť, navštívte salón v Bratislave na Kutuzovej ulici 11, kde pre Vás vyberú ten najvhodnejší outfit.

Viac informácií: www.fashionsos.sk

1821

Súvisiace články