Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. december 2019

Šperk ako vianočný darček poteší každú dámu

Vianoce už klopkajú na dvere. Svojich najbližších už dôverne poznáte, a presne viete čo by ich pod stromčekom potešilo.

Šperk ako vianočný darček poteší každú dámu

Vianoce už klopkajú na dvere. Svojich najbližších už dôverne poznáte, a presne viete čo by ich pod stromčekom potešilo. Skvelá kniha, kvalitný parfém či obľúbené oblečenie. Ak však chcete - najmä vy páni, byť tento rok v obdarovávaní o niečo sofistikovanejší, určite potešíte svoje polovičky i ostatné vzácne dámy v rodine pekným šperkom.

Sada šperkov s krištáľmi Swarovski, náhrdelník a náušnice hexagon

Jedinečné šperky s originál krištáľmi Swarovski vyrába a distribuuje spoločnosť Evolution Group. Spoločnosť má tradíciu, šperky zdobené Swarovski krištáľmi vyrába už od roku 1994 v Jablonci nad Nisou. Všetky šperky sú vyrábané z rhodiovaného striebra. Rhodiovanie je antioxidačná povrchová úprava striebra, vďaka ktorej kov neočernie, nezožltne a nestráca lesk. Navyše ide o úpravu šperku bez pridania niklu, takže jeho nosenie je vhodné aj pre alergikov.

Strieborné šperky sú cenovo dostupnejšie, a preto ich žena môže mať viacero. Slávnostnejšie na špeciálne príležitosti, klasické na bežné denné nosenie. Niekedy šperkom vyjadríte viac ako slovami. Symboly srdca či už samotného alebo dvoch prepojených sú jasným odkazom a vyjadrením lásky. Ak chcete svojej manželke alebo matke vysloviť vďaku či prejaviť uznanie, vyberte šperk s kvetom, štvorlístkom alebo medailónikom.

evolution naramokStrieborný náramok so syntetickým opálom a krištáľmi Swarovski evolution prstenStrieborný prsteň s krištáľmi Swarovski 

Ak s partnerkou radi navštevujete spoločenské akcie, slávnostné podujatia a plesy, ideálny šperk, ktorý dotvorí dámsky outfit sú perly. Perlový náhrdelník s náušnicami z periel dozdobené krištáľmi Swarovski sú absolútne nadčasovým a osobným darčekom.

evolution nausniceStrieborné náušnice s krištáľmi Swarovski, biela labuť

V bohatej ponuke spoločnosti Evolution Group nájdete šperky v podobe náušníc, príveskov, náramkov, brošní, prsteňov, náhrdelníkov i špeciálnych sád šperkov. Ak si vy alebo obdarovaná dáma potrpí na trendy a fashion módne vychytávky, vedzte, že aj šperky podliehajú móde. Klasikou nič nepokazíte, ak ale chcete prejaviť svoj vkus a trendovosť, vyberte farebný krištáľ Swarovski v podobe prívesku v ľubovoľnom geometrickom tvare alebo šperk vyobrazujúci zviera. Preferencia farby a tipu šperku je len na vás. Módni bloggeri upozorňujú taktiež na veľkolepý návrat brošní.

evolution perlyPerlový náhrdelník z pravých riečnych perál

Urobte si čas, zamyslite sa, čo by vašu partnerku naozaj potešilo a skúste vybrať. Dar, nad ktorým ste premýšľali, ktorým chcete potešiť , a ktorý je darovaný zo srdca je tým najkrajším darčekom.

Viac informácií: www.evolutiongroup.sk

1013

Súvisiace články