Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. december 2019

Farebné trendy na zimu 19/20

Ťavia, hnedá, bordová, čierna sú síce klasiky, no niekedy outfity potrebujú trochu farby. My sme sa preto pozreli na to, aké netradičnejšie farby môžete využiť vo svojich zimných outfitoch.

Farebné trendy na zimu 19/20

Ťavia, hnedá, bordová, čierna sú síce klasiky, no niekedy outfity potrebujú trochu farby. My sme sa preto pozreli na to, aké netradičnejšie farby môžete využiť vo svojich zimných outfitoch. Inšpirovali sme sa na prehliadkových mólach.

Horčicová

Jedným z najhorúcejších zimných trendov je horčicová, ktorá sa nachvíľku stiahla, no teraz sa vrátila na scénu. Je ideálnou alternatívou ku ťavej a využiť sa tak na kabátoch, ale aj doplnkoch.

Versace FW19

Brusnicová

Jemnejšia a živšia verzia bordovej- taká je brusnicová. Pôsobí šťavnato a sviežo, no zachováva si svoju elegantnú a jednoducho kombinovateľnú stránku. Hodí sa do akéhokoľvek typu outfitu, od pracovných až po slávnostné.

victoria beckhamVictoria Beckham FW19

Mandarínková

Oranžová v zimných outfitoch? My hovoríme áno! Odtieň inšpirovaný mandarínkami pôsobí teplo a príjemne, avšak dokáže rozjasniť akýkoľvek nudný outfit. Ľahko sa kombinuje s neutrálnymi tónmi béžovej, hnedej, ale hodí sa aj ku bielej a čiernej.

fendi fw19Fendi FW19

Lesná zelená

Zelená pripomínajúca farbu lesa je skvelou náhradou výraznej smaragdovo zelenej. Je tlmená a preto zapadne do minimalistických outfitov, avšak zabezpečí dostatok elegancie v prípade, že je to potrebné. Kombinujte s čiernou.

dior fw19Dior FW19

Fuksiová

Obľúbená letná farba má svoje miesto aj v zimnej móde. Stačí jediný akcent fuksiovej a celý outfit dostane úplne nový rozmer. Dá sa skvelo kombinovať s bielou, béžovou, ale aj s ostatnými veselými farbami ako mandarínková či horčicová.

jacquemus fw19Jacquemus FW19

Neónová žltozelená

Len málokto by čakal, že neónová farba sa prebojuje ďalej ako len do letnej módy. Opak sa stal pravdou a neónová žltozelená má miesto aj v zimných šatníkoch. Dokonale sa hodí ku sivej, ťavej, ale aj čiernej a bielej.

versace fw19 1Versace FW19

Foto: Indigital

1151

Súvisiace články