Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. december 2019

Módny dom Dior predstavil kolaboráciu so Stussy

Deň pred módnou prehliadkou, módny dom Dior oznámil kolaboráciu s legendárnou surférskou značkou Stüssy. Na tejto spoločnej kolekcii pracoval samotný zakladateľ, Shawn Stussy, ktorý je už dlhšie na dizajnovom “dôchodku.” Kolekcia Dior Men’s Pre-Fall 2020 bola predstavená v rámci aktuálne prebiehajúceho Miami Design Week, a súčasťou boli aj spomínané kúsky z kolaborácie.

Módny dom Dior predstavil kolaboráciu so Stussy

Deň pred módnou prehliadkou, módny dom Dior oznámil kolaboráciu s legendárnou surférskou značkou Stüssy. Na tejto spoločnej kolekcii pracoval samotný zakladateľ, Shawn Stussy, ktorý je už dlhšie na dizajnovom “dôchodku.”

Kolekcia Dior Men’s Pre-Fall 2020 bola predstavená v rámci aktuálne prebiehajúceho Miami Design Week, a súčasťou boli aj spomínané kúsky z kolaborácie. Shawna Stussyho oslovil na spoluprácu práve kreatívny riaditeľ pánskej línie, Kim Jones, ktorý ho priviedol do sveta módy po viac ako 13 rokoch, odkedy opustil svoju vlastnú firmu.

15  18 

V tejto kolekcii nájdete množstvo kúskov inšpirovaných street wearom ako ho poznáme z ponuky kalifornskej značky. Športové detaily sa však miešajú s mnohými diorovskými prvkami ako elementy Saddle bag. Je plná rôznych farieb a odvážnych potlačí, ktoré sa miešajú s neutrálnymi kúskami na každodenné nosenie. Nájdete v nej všetko od kožených doplnkov ako tašky či puzdrá, cez svetre až po zlaté šperky v masívnych dizajnoch.

Foto: Getty, archív značky

1423

Súvisiace články