Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. november 2019

Svetrové klasiky pre každý šatník

Túto sezónu vládnu svetrovým trendom golfový vzor, nórsky vzor či pletené vesty. Zatiaľ čo popularita týchto kúskov je raz hore araz dole, iné kúsky sa stabilne držia svoje pozície anikdy nevychádzajú zmódy.

Svetrové klasiky pre každý šatník

Túto sezónu vládnu svetrovým trendom golfový vzor, nórsky vzor či pletené vesty. Zatiaľ čo popularita týchto kúskov je raz hore a raz dole, iné kúsky sa stabilne držia svoje pozície a nikdy nevychádzajú z módy. Dajú sa využiť v klasických outfitoch, ale aj v kombinácii s najrôznejšími trendami. Sú skvelou voľbou v prípade, že sa vám nechce vymýšľať komplikovaný outfit, ale aj vtedy keď chcete staviť na overený kúsok. Tieto kúsky sú preto našimi must-have svetrami v šatníku.

Krémový kardigán

Svetlý kardigán sa hodí ku všetkému, na jednej strane ho môžete doplniť ku klasickej sukni, džínsom, ale aj ku trendy kúskom ako kožená sukňa či široké nohavice. Je to jednoducho kúsok, ktorý vás nikdy nesklame.

@jeannedamas

Oversized sveter

Poriadne hrubý, voľný a jemne oversized sveter, ktorý vás zachráni v nepriaznivom počasí, no vždy je štýlový. Dlhšie kúsky môžete využiť aj ako šaty, pod ktoré stačí hodiť hrubé pančuchy či legíny. Alternatívne ho stačí hodiť k džínsom a outfit na bežný deň je na svete.

sincerelyjules@sincerelyjules

Prúžkovaný

Sofistikovaný, elegantný kúsok, ktorý z vás spraví dámu. Ďalšia klasika, ktorá sa dá rôznorodo kombinovať, je ideálnou voľbou ku trendy širokým nohaviciam, ku hrubším, pleteným sukniam alebo ku koženým nohaviciam.

camillecharierre@camillecharriere

Karamelový rolák

Pohodlne a štýlovo sa budete cítiť s klasickým rolákom v jesennej karamelovej farbe. Ocenia ho všetky minimalistky, ktoré ho využijú vo svojich outfitoch tón v tóne, ale aj odvážne street-stylové maniačky.

tineandrea@tineandrea

S esíčkami

Typický svetrový vzor- esíčka, pôsobí veľmi pohodlne, uvoľnene a zároveň štýlovo. Je to klasika, ktorú nosili ešte naše mamy aj babky, no ani naša generácia sa jej neplánuje vzdať. Je to veľmi chic voľba pre akýkoľvek outfit.

handinfire@handinfire

Foto: Instagram

1216

Súvisiace články