Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. november 2019

Čiapkové trendy sezóny

Letné kúsky ste už určite vymenili za tie jesenné, no teraz to už vyzerá tak, že pomaly budeme vyťahovať zo skrine aj čiapky, šály arukavice. Aké čiapkové trendy nás zasiahli túto sezónu?

Čiapkové trendy sezóny

Letné kúsky ste už určite vymenili za tie jesenné, no teraz to už vyzerá tak, že pomaly budeme vyťahovať zo skrine aj čiapky, šály a rukavice. Aké čiapkové trendy nás zasiahli túto sezónu?

Rybárske

Tento typ klobúkov vládol jari a letu, no vyzerá to tak, že nikam nejde ani v zime. Objavil sa vo veľkom na prehliadke Dior, ale aj Emilio Pucci a iných. Je ideálnou voľbou pre všetky street-wearom inšpirované outfity, o pokiaľ máte chuť na experimentovanie, je to kúsok aj pre vás.

Dior AW19

Náš tip:

zara2Zara

Klasické

Aj klasická, pletená čiapka sa môže stať štýlovým doplnkom. Dizajnéri nám na prehliadkových mólach predviedli, že aj tento kúsok sa môže stať vašim spojencom v prípade, že má tie správne detaily. Niekedy to môže byť zaujímavá aplikácia, inokedy elegantný motív. Dôležité je, že vás okrem toho uchránia aj pred chladom.

versceVersace AW19

Náš tip:

gucciGucci

Baretky

S baretkami to je ako na hojdačke, jeden rok sa ich nevieme nabažiť a ten druhý padnú do zabudnutia. Túto sezónu sú však naspäť a nosia sa v maximálne ženskom štýle. Niekedy zdobené čipkou, inokedy flitrami či kamienkami. Pokojne však môžete staviť aj na minimalistické dizajny.

saint laurentSaint Laurent AW19

Náš tip:

zaraZara

Chlpaté

Keď sa môžu nosiť teddy kabáty a chlpaté kabelky, prečo nie chlpaté čiapky? Okrem toho, že sú aktuálne veľmi trendy sú aj extrémne hrejivé, čiže vás zachránia aj v zimnej fujavici. Nezabudnite ich doplniť ženskými šatami ako na prehliadke Fendi.

fendiFendi AW19

Náš tip:

Screenshot 2019 11 10 at 20.12.18Topshop

So závojom

V éterickom trende pokračujeme na jeseň a v zime čiapkou so závojom. Tie boli prítomné na najrôznejších dizajnoch od klasických pletených na prehliadke Michael Kors, cez rybárske klobúky so sieťkou na prehliadke Dior, až po sofistikované klobúky na prehliadke Erdem, ktorým nechýbali závoje jemne zahaľujúce tvár.

erdemErdem AW19

Náš tip:

maison michelMaison Michel

Foto: Indigital

1313

Súvisiace články