Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. november 2019

Tiffany predstavuje najluxusnejší adventný kalendár

Adventný kalendár plný čokolády je klasikou zdetstva, ktorú však mnohí znás vdospelosti nahradili beauty adventnými kalendármi. Značka Tiffany & Co.

Tiffany predstavuje najluxusnejší adventný kalendár

Adventný kalendár plný čokolády je klasikou z detstva, ktorú však mnohí z nás v dospelosti nahradili beauty adventnými kalendármi. Značka Tiffany & Co. však tento koncept posúva do úplne nových výšin a predstavuje adventný kalendár plný šperkov a iných dizajnových skvostov.

Predstavte si, že pri otváraní nového okienka v adventnom kalendári, neobjavíte čokoládu, ktorá vás poteší len dovtedy, kým sa na jazyku nerozplynie, ale exkluzívny šperk či dizajnérsky výtvor, ktorý vás bude tešiť dlhé roky a neskôr možno aj nové generácie. Touto filozofiou sa riadila značka Tiffany & Co., ktorá vytvorila dosiaľ najluxusnejší adventný kalendár plný tých najkrajších šperkov. 24 dizajnov ukrývajúcich sa v okienkach kalendára je zabalených do typickej krabičky Tiffany Blue®. Samotný kalendár je navyše vernou replikou vlajkovej predajne na Fifth Avenue v New Yorku, čiže počas Vianoc poslúži aj ako dekorácia.

1Tiffany Paper Flowers® Diamond and Tanzanite Flower Drop Earrings in Platinum 2Color Block Pen and Pencil Set in Brass with Lacquer Finish and Sterling Silver

Adventné kalendáre Tiffany sú samozrejme limitované a dostupné sú iba 4 kusy. Hodnota celého kalendára je 112-tisíc dolárov a obsahuje napríklad platinové náušnice z kolekcie Paper Flowers®, set pera a ceruzky v striebre, strieborný pohár či náramok z kolekcie HardWear.

3Everyday Objects Sterling Silver Paper Cup  4Tiffany HardWear Link Bracelet in 18k Rose Gold with Diamonds 

Foto: Tiffany & Co.

1992

Súvisiace články