Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. november 2019

Acne Studios a Mulberry vytvorili spoločnú líniu kabeliek

Aj keď módnych kolaborácií vzniká ako húb po daždi, táto je predsa len vniečom výnimočná. Len tak sa totiž nevidí, žeby sa spojili dve konkurenčné značky, zväčša ide onepriame konkurencie.

Acne Studios a Mulberry vytvorili spoločnú líniu kabeliek

Aj keď módnych kolaborácií vzniká ako húb po daždi, táto je predsa len v niečom výnimočná. Len tak sa totiž nevidí, žeby sa spojili dve konkurenčné značky, zväčša ide o nepriame konkurencie. Acne Studios a Mulberry sa to však rozhodli svojou kolaboráciou zmeniť.

Švédska značka Acne Studios a anglická Mulberry sa spojili pri príprave limitovanej kolekcie pozostávajúcej z kabeliek a kožených doplnkov. Línia prepája klasické, nadčasové línie typické pre Mulberry a rebelského ducha minimalizmu typického pre severský dizajn. Vznik kolaborácie má však na svedomí dlhoročné priateľstvo medzi kreatívnym riaditeľom Acne Studios, Jonny Johansson a CEO značky Mulberry, Thierry Andretta. „Táto kolaborácia je o slobode značiek robiť to, čo chcú. Predstavuje konverzáciu medzi Acne Studios a Mulberry, ktorá je postavená na vzájomnom rešpekte a odhodlaní vytvárať úžasné produkty,“ povedal Johansson.

1

2

3

Kolekcia je v predaji od 5.novembra a pozostáva zo 17 kúskov, ktoré spojili najpredávanejšie modely oboch značiek. Model kabelky Scotchgrain značky Mulberry je tak ozdobený oversized prackami typickými pre Acne Studios, a origami uzol z kabelky Musubi od Acne Studios zase teraz zdobí model Mulberry kabelky Bayswater. Pre túto kolekciu bolo navyše pretvorené aj logo, ktoré teraz spája Mulberry strom a listy Acne Studios.

4

5

7

Túto limitovanú kolekciu nájdete na stránkach oboch značiek, ale aj v ich butikoch po celom svete. Ceny začínajú na 100 eurách a končia tesne nad 1500 eurami.

Foto: archív značiek

1347

Súvisiace články