Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. október 2019

Must-have doplnky na jeseň

Na doplnkoch je najlepšie to, že sa na nich môžete dokonale vyblázniť bez toho, aby ste si ich obliekli raz amohli na nich zabudnúť. Vskrini ich môžete skladovať roky akeď opäť nastane ich čas, iba ich vytiahnite.

Must-have doplnky na jeseň

Na doplnkoch je najlepšie to, že sa na nich môžete dokonale vyblázniť bez toho, aby ste si ich obliekli raz a mohli na nich zabudnúť. V skrini ich môžete skladovať roky a keď opäť nastane ich čas, iba ich vytiahnite. Sú preto skvelou voľbou pre tie z nás, ktoré trendy veľmi nepočúvajú a uprednostňujú striedmejší prístup k móde. Týchto 5 trendov však ovládne jeseň 2019, a ani ten najzarytejší klasik sa ich nemusí báť.

Čiapky, klobúky, šatky

Pokrývky hlavy a vlasové doplnky zažívajú vrchol svojej popularity. Nevzdáme sa ich ani na jeseň, kedy sa budú nosiť tie najrôznejšie klobúky od rybárskych až po tie elegantnejšie. Nezabudnite ani na hrubé čelenky a efektne použité šatky.

@sincerelyjules

Retiazky

Hrubé, tenké, extravagantné či nenápadné, výber je na vás. Dôležité je, aby ste ich nosili vo vrstvách. Môžete kombinovať štýly, farby aj dĺžky a nezabudnite ich umiestniť na vrch tričko, košele či svetra, tak aby dokonale vynikli.

paolaaberdi@paolaaberdi

 

Tašky najrôznejších veľkostí a tvarov

Určite ste už postrehli, že v kabelkovom svete nevládne jeden trend, ale niekoľko. Túto sezónu si môžete vybrať či pôjdete do extra veľkej tašky alebo ultra mini tašky. Pohrajte sa aj s tvarom a stavte na geometrické inšpirácie, no populárna „pouch“ kabelka je tiež stávka na istotu.

weworewhat@weworewhat

Cowgirl

Od kovbojských čižiem sa presúvame o niečo hlbšie do westernového sveta a pridávame kovbojské klobúky či dokonca kravské potlače. Tie sa nosia na doplnkoch ako kabelky, opasky, ale aj na oblečení vrátane kabátov či košieľ.

maria bernad@maria_bernad

Hranaté

Nezabudnite na hranaté topánky! Lodičky, čižmy, nezáleží na štýle a výške podpätku, hlavne nech je špička hranatá. Ide ruka v ruke so stále trendy praire štýlom a krásne kontrastuje na minimalistických outfitoch.

brittanyxavier@brittanyxavier

Foto: Instagram

1297

Súvisiace články