Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. október 2019

Vesmír v šperkovnici

Vedeli ste, že až 96% vesmíru je neobjavených, nevypátrateľných apre človeka pravdepodobne nepochopiteľných? Jeho tajomstvá nás však neustále priťahujú pretože predstavujú tie najrôznejšie možnosti od paralelných svetov cez život vinej forme až po existenciu akú si nedokážeme ani len predstaviť.

Vesmír v šperkovnici

Vedeli ste, že až 96% vesmíru je neobjavených, nevypátrateľných a pre človeka pravdepodobne nepochopiteľných? Jeho tajomstvá nás však neustále priťahujú pretože predstavujú tie najrôznejšie možnosti od paralelných svetov cez život v inej forme až po existenciu akú si nedokážeme ani len predstaviť. Fyzikou vás však trápiť nebudeme, namiesto toho vás vezmeme na výlet do sveta, ktorý poznáme aspoň z učebníc a dokumentárnych seriálov. Pripravte sa, cestujeme na výlet do vesmíru, kde budete môcť objavovať planéty, ale v trochu inom svetle. Vitajte v ALO Universe.

Inšpiráciou pre jesennú kolekciu boli tentokrát nielen jesenné farby na našej Zemi, ale aj tancujúce hviezdy na nočnej oblohe a tajomstvá vesmíru, ktoré voľným okom nevidíme. Je preto plná odtieňov hnedej, čiernej, zlate a bielej.

Pohľad cez teleskop

Ak ste už niekedy narazili na fotografie, ktoré dokáže zachytiť Hubblov teleskop, tak ste sa už určite nadchýnali nad tou nevídanou krásou, ktorá vzniká vo vesmíre. Výbuchy hviezd a planét častokrát namiešajú tie najkrajšie tóny tyrkysovej, ružovej, striebristej či žltej, ktoré vytvárajú magické divadlo. Tento vesmírny skvost nám pripomenul prsteň Paraiba, ktorý tvorí unikátny turmalín Paraiba, ružové zafíry a biele diamanty.

224003283BR.PRB.M70

Pozorovanie nočnej oblohy

Len tak pozorovať nočnú oblohu s trblietavými hviezdami je doslova meditáciou. Pokoj, ktorý v nás tento pohľad evokuje je nenahraditeľný, avšak veľmi podobný pocit vo vás vyvolá kolekcia Jesenná Love Story, ktorá kombinuje hnedú, čiernu, bielu a zlatistú. Výsledkom je vzhľad, ktorý verne pripomína nočnú oblohu.

234800320RC.BRC.BMC.A 1 254001722R.BMC.BRC.S11
254002094RC.BMC.BRC 324903392RC.BMC.BRC copy

Vesmírne divy

Aj keď to nie je jeho zámerom, vesmír skutočne vytvára samé unikáty. Či už sa pozrieme na jednotlivé planéty a ich rôznorodosť alebo tie najzvláštnejšie tvary asteroidov. Práve tie nám pripomenuli prstene Monumentalo, ktoré vynikajú svojou štruktúrou, silou a odvahou. Sú skrátka monumentálne.

3 1 2

 

Luxus zo Saturnu

Nádherná planéta Saturn je známa svojim prstencom. Ten sa stal predlohou pre prsteň ALOsaturn, ktorý vyniká svojim neobvyklým tvarom. Je vytvorený z bieleho zlata a je posiaty diamantmi. Pôsobí tajomne až magicky, no pritom ide o ultramoderný a maximálne luxusný kúsok.

1 

Solárny systém na dlani

Alebo presnejšie, na krku. Náhrdelník Sautoir pozostáva z troch úrovní retiazok, ktoré sú zdobené príveskami z čiernych a bielych diamantov. Vďaka tomu pôsobí ako solárny systém prepájajúci planéty a ich mesiace.

274001389R.BMC.BRC

Foto: ALO

1704

Súvisiace články