Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. október 2019

Nahraďte čiernu týmito farbami

Častokrát sa stáva, že naše outfity skĺznu do čiernej len kvôli tomu, že nenaberieme odvahu na iné farby aich kombinácie. Existujú však ďalšie farby, ktoré sa nosia rovnako jednoducho ako čierna, ľahko sa kombinujú anavyše sú skvelou voľbou na jeseň.

Nahraďte čiernu týmito farbami

Častokrát sa stáva, že naše outfity skĺznu do čiernej len kvôli tomu, že nenaberieme odvahu na iné farby a ich kombinácie. Existujú však ďalšie farby, ktoré sa nosia rovnako jednoducho ako čierna, ľahko sa kombinujú a navyše sú skvelou voľbou na jeseň.

Bordová

Viete prečo je bordová taká populárna? Pretože pristane každému, hodí sa k mnohým farbám a vynikne v akomkoľvek štýle. Kombinujte ju s krémovou, hnedou, béžovou, ale pokojne aj s bielou a čiernou pre minimalistický efekt.

@camilacoelho 

Machovo zelená

Veľmi prehľadanou farbou je hlboká zelená, ktorá je skvelou alternatívou, keď už fakt nemáte chuť na čiernu. Prinesie do outfitu záblesk farby a ide ruka v ruke s modrou džínsovinou, ale aj s hrubými svetrami v najrôznejších vzoroch.

2@monikh

Námornícka modrá

Jednou z najčastejších alternatív ku čiernej je bezpochyby námornícka modrá a právom, pretože sa skutočne hodí ku každej inej farbe. Dokáže sa premeniť na elegantný, ale aj športový prvok, zapadne do minimalistických a monochromatických outfitov či do maximalistických, farebných lookov.

3@sylviemus_

Ťavia

Klasika, ktorú nosíme najmä na kabátoch, no využiteľná je na akomkoľvek kúsku od nohavíc až po topánky a kabelky. Krásne vynikne na hrubých svetroch, ale aj na saténových sukniach či nohavicových kostýmoch.

5@carodaur 

Levanduľová

Ešte donedávna sa mohlo zdať, že levanduľová je sezónnou záležitosťou, no opak sa stal pravdou. Stal sa z nej must-have každého nadčasového šatníku. V jesennej móde reprezentuje chladnejšie tóny, avšak skvele zapadne do neutrálnych outfitov. Je jemná a ženská.

4@sorayabakhtiar

Foto: Instagram

1157

Súvisiace články