Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. október 2019

Nicki Minaj vytvorila kolekciu s Fendi

Nicki Minaj sa posledný polrok začala takmer na každej akcii objavovať zahalená do logá Fendi. Už vtedy nám chodila po rozume myšlienka, že sa čosi chystá, no keď zaznelo zjej piesne "Bentley tints on/ Fendi prints on," bolo všetko jasné.

Nicki Minaj vytvorila kolekciu s Fendi

Nicki Minaj sa posledný polrok začala takmer na každej akcii objavovať zahalená do logá Fendi. Už vtedy nám chodila po rozume myšlienka, že sa čosi chystá, no keď zaznelo z jej piesne "Bentley tints on/ Fendi prints on," bolo všetko jasné. Nicki a Fendi nakoniec naozaj oznámili, že pracujú na spoločnej kolekcii, ktorá je teraz už na svete.

Kolekcia nesie názov Fendi Prints On a je skutočne bohatá, pozostáva totiž až zo 127 kúskov, pod ktoré sa podpísala samotná Nicki. Sú odrazom jej štýlu, ktorý si zakladá doslova na opulentnom luxuse, ale aj provokatívnej hravosti. Línia obsahuje niekoľko klasických Fendi kúskov vrátane kabeliek Baguette, Peekaboo či Kan U, ktorým Nicki dodala svoju vlastnú módnu filozofiu. Okrem toho je však plná ružovej, vesmírnych metalických odleskov, kožušiny a obrovské zastúpenia má ružová lycra. Ešte skôr v tomto roku sa Nicki vyjadrila, že kolekcia poteší každého, kto rád ukazuje kožu. Teraz už vieme, čo tým mala na mysli.

2 3
4 5

Úzke siluety, šperky inšpirované 90.rokmi, oversized bundy či teplákové súpravy, ale aj lodičky či dokonca bikni nesú Nickin štýl, ktorý síce nie je pre každého, no určite sa zhodneme na tom, že ostala verná svojmu vkusu a nebála sa ísť do prekvapivých extrémov.

6 7
8 9

Foto: archív značky

1594

Súvisiace články