Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. október 2019

Kabátové trendy na túto sezónu

Výber kabátu na jesennú azimnú sezónu je dôležitou záležitosťou. Nevyberáme si totiž len Ďalší kúsok do šatníka, ale kúsok, sktorým počítame na viac ako jednu sezónu.

Kabátové trendy na túto sezónu

Výber kabátu na jesennú a zimnú sezónu je dôležitou záležitosťou. Nevyberáme si totiž len Ďalší kúsok do šatníka, ale kúsok, s ktorým počítame na viac ako jednu sezónu. Okrem toho musí byť samozrejme aj dostatočne teplý a štýlový. Pozrite sa s nami, aké trendy zasiahli túto sféru na sezónu 2019-2020, no my im predpovedáme dlhšiu životnosť na výslní.

Oversized trench coat

Trench coaty sú nesmrteľné a trendy za akýchkoľvek okolností. Klasickou siluetou stiahnutou v páse preto nikdy nič nepokazíte. Avšak v prípade, že máte chuť na odvážnejšiu, trendy verziu, siahnite po oversized siluete, ktorá ide ruka v ruke so všetkými street wearovými trendami.

Burberry AW19

Naše tipy:

jwJ.W. Anderson other+Other Stories

Maxi dlhý

Určite ste si všimli, že množstvo módnych domov si zamilovalo extra dlhé kabáty. Ide o veľmi elegantné kúsky, ktoré doslova kričia svojou sofistikovanosťou. Tieto minimalistické kúsky sa hodia ku šatám, ale aj širokým nohaviciam či dokonca džínsom.

max maraMax Mara AW19

Naše tipy:

msgmMSGM Screenshot 2019 10 15 at 17.52.20Topshop

Fuksiový

Fuksiová farba je jedným z najväčších farebných trendov sezóny. Krásne prežiari akýkoľvek sivý deň, krásne sad á kombinovať s neutrálnymi farbami, ale aj inými výraznými tónmi. Navyše krásne vynikne na bledej pokožke.

jacquemusJacquemus AW19

Naše tipy:

zaraZara jacquemus2Jacquemus

Falošná kožušina

Keďže móda sa vybrala udržateľnejším smerom, aj trendy nasledujú. Pravé kožušiny už teda vôbec nepovažujeme za luxus ani za štýl. Namiesto nich nosíme faux fur, ktoré sú na dotyk od tej pravej nerozpoznateľné. A navyše poskytujú aj množstvo farebných možností.

stellaStella McCartney AW19

Naše tipy:

mangoMango stine goyaStine Goya

Superhero

Na módnu superhrdinku sa premeníte veľmi rýchlo vďaka “plášťu.” Kabát so skrytými rukávmi pôsobí ako plášť superhrdinu a ešte aj vyzerá nesmierne štýlovo. Pripomína 50. a 60.roky, ktoré sú známe svojou ženskosťou a eleganciou.

celineCeline AW19

Naše tipy:

zara2Zara  burberry2Burberry 

Foto: Indigital, archív značiek

1181

Súvisiace články