Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. október 2019

Predstavujeme vám farby na jeseň a zimu 2019/2020. Oblečte sa do nich. Zažiarte s nimi

Jeseň je tradične zemitá ahrejivá azáverom prechádza do mrazivých, ale rovnako zemitých farieb. Vpalete farieb tejto sezóny 2019/2020 svietia prekvapenia ako svieža pomarančová a sladká ružová (ideálne je nosiť ich spolu!) či odtieň jemnej fialovej apistáciovej.

Predstavujeme vám farby na jeseň a zimu 2019/2020.  Oblečte sa do nich. Zažiarte s nimi

Jeseň je tradične zemitá a hrejivá a záverom prechádza do mrazivých, ale rovnako zemitých farieb. V palete farieb tejto sezóny 2019/2020 svietia prekvapenia ako svieža pomarančová a sladká ružová (ideálne je nosiť ich spolu!) či odtieň jemnej fialovej a pistáciovej.

Zdroj

Je krásne zahaliť sa do mäkučkých flaušov, vlny a kožušiniek a zohrievať sa v jesennom slnku. Tak sme pre vás do tejto kolekcie vybrali aj šperky. Lebo drahokamy vedia zmeniť aj ten najjednoduchší outfit, ten luxusný posunúť ešte o niekoľko tried vyššie a rozžiariť všetky ženské oči.

Vášnivá červená

Táto sezóna so sebou priniesla niekoľko podôb červenej farby, intenzívnu Biking Red či mäkší odtieň Chili Pepper. Navlečte si luxusné náušnice Orion Duchess, v ktorých vynikajú vínové rubíny zahalené do bielych diamantov, a okamžite zistíte, ako sa cítia urodzené dámy. Takto vyzerajú najkrajšie tóny tmavočervenej a šperky z ríše snov.

01Náušnice ALO Orion Duchess

Svetlejší odtieň Chili Pepper v podaní prsteňa z ružového zlata so žiarivo červeným karneolom a diamantmi Glorious Gem je skutočne hot! V honosnom šperku s perfektne vylešteným drahokamom sa budete cítiť ako červená kráľovná.

02Prsteň ALO Glorious Gem

Romantická ružová

Máme dobrú správu pre tie z vás, ktoré sa nechcú vzdať teplých farieb ani na zimu. Trendom chladných dní bude aj svetloružová Fruit Dove. V okamihu, ako uvidíte do detailu prepracovaný šperk v luxusnej kombinácii bieleho zlata, diamantov a zafíru, pocítite silnú príťažlivosť. Noblesný náhrdelník s očarujúcim ružovým zafírom je určený na najslávnostnejšie spoločenské udalosti. Predstavte si, ako vám tento diamantový náhrdelník pristane a urobí z vás hviezdu večera.

03Náhrdelník ALO Amazing Allegory

Nežná levanduľová

Obľúbenou farbou predchádzajúcej sezóny je levanduľa Paloma. Neobvyklý prsteň z ružového zlata s kameňom lásky – ruženínom, ružovým zafírom, ktorý je plný novej energie, a trblietavým diamantom Amazing Pomp tvorí jedinečný šperk. Na ruke vyzerá vskutku nádherne.

04Prsteň ALO Amazing Pomp

Ľadová modrá

Pre mrazivý pocit sú tu až tri odtiene modrej. Dokonalé spojenie odtieňov Galaxy Blue a Bluestone nájdete v ojedinelej podobe ALO diamonds brošne (populárna aplikácia na kabát či veľký šál!). Brošňa z ružového zlata s diamantmi, iolitom a chalcedónom je pravou zimnou rozprávkou.

05Brošňa ALO Imposant Fantasy Foto: ALO

2512

Súvisiace články