Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. október 2019

5 kombinácií šiat a čižiem

Ráno nie je čas strácať čas apokiaľ ste si aj vy zvykli lámať hlavu nad tým, aké čižmy zvoliť ku jesenným šatám, máme pre vás odpovede. Našli sme ich na Instagrame.

5 kombinácií šiat a čižiem

Ráno nie je čas strácať čas a pokiaľ ste si aj vy zvykli lámať hlavu nad tým, aké čižmy zvoliť ku jesenným šatám, máme pre vás odpovede. Našli sme ich na Instagrame.

Sako-šaty + čižmy nad kolená

Kto povedal, že dlhé sako sa nedá nosiť ako šaty? Stiahnite ho v páse opaskom, skombinujte s pančuchami, čižmami nad kolená a outfit je na svete. Ak sa nebojíte extravagancie, hľadajte metalický model čižiem.

@xeniaadonts

Zvieracia potlač + masívne čižmy

Pohodlie a štýl nadovšetko. Ak sa riadite touto mantrou, bude sa vám páčiť outfit, ktorý predviedla na Instagrame Monikh Dale. Dlhé šaty so zvieracím vzorom doplnila masívnymi čižmami so šnurovaním. Efektné a jednoduché.

2@monikh

Oversized + čižmy po kolená

Ak ste aj vy podľahli trendu týchto oversized šiat, no neviete ako ich zakomponovať do jesenných outfitov, máme odpoveď. Potrebovať na to budete čižmy siahajúce tesne pod kolená. Aktuálne sú veľmi trendy a pri tomto type šiat dokonale vyniknú.

4@maria_bernad

Tón v tóne

Milovníčky outfitov tón v tóne, vyskúšajte niečo iné ako jednofarebné outfity, no pritom neobetujte svoju módnu filozofiu. Stačí keď jednoliate kúsky vymeníte za potlačené. Kvetinové šaty tak kombinujte s kvetinovými čižmami, alebo zvieracie šaty so zvieracími čižmami.

6@aimeesong

Zvieracia potlač + kovbojské

Keďže zvieracích motívov sa neplánujeme tak skoro vzdať, potrebujeme ich využívať čo najkreatívnejšie. Ďalšiu skvelú inšpiráciu nám predviedla Caroline Daur, ktorá svoje leopardie šaty doplnila bordovými kovbojskými čižmami.

7@carodaur

Foto: Instagram

2639

Súvisiace články