Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. október 2019

Pančuchové trendy sezóny

Šaty či sukne sa jednoducho bez pančúch na jeseň a v zime jednoducho nezaobídu. Ako ich však kreatívne kombinovať a ako si vybrať tie správne ku vášmu aktuálnemu outfitu?

Pančuchové trendy sezóny

Šaty či sukne sa jednoducho bez pančúch na jeseň a v zime jednoducho nezaobídu. Ako ich však kreatívne kombinovať a ako si vybrať tie správne ku vášmu aktuálnemu outfitu? Pozreli sme sa na prehliadkové móla, kde nám svetové značky poskyli množstvo inšpirácie. Počas Týždňov módy na sezónu jeseň/zima nám predstavili niekoľko pančuchových trendov.

Latexové

Aj extravagantná látka akou je latex môže pôsobiť sofistikovane a elegantne. Stačí, keď na to pôjdete ako Richard Quinn a doplníte ich napríklad kvetinovými šatami. Stále je to však trend pre odvážnejšie z nás.

1Richard Quinn FW19

Kvetinové

Každá romantička si príde na svoje pri kvetinových pančuchách. Dajú sa ladiť do elegantného aj do extravagantnejšie štýlu. Pokojne stavte na kontrasty a doplňte ich ku koženej sukni, alebo na to choďte ako Zimmermann a kombinujte s ďalšími kvetinami.

zimmermannZimmermann FW19

Hrubé pletené

Keď teploty klesnú pod nulu a nižšie, oceníte hrubé pletené pančuchy, na ktoré si možno spomínate z detstva. Nadčasový vzor, neutrálna farba a príjemne hrejivý materiál vám umožnia nosiť šaty a sukne aj v zime a so štýlom.

gucciGucci FW19

Tón v tóne

V prípade, že máte chuť na jednoduchosť, choďte do monochromatického looku, ktorý dosiahnete kombináciou farieb tón v tóne. Farbu si môžete vybrať akúkoľvek, doplniť ju môžete aj vzorovanými kúskami v podobných farbách.

4Richard Quinn FW19

Bodkované

Dievčenské, sofistikované a jemne hravé. To sú bodky, ktoré teraz majú svoje miesto aj na pančuchách. Môžete si vybrať jednoduchý dizajn ako na prehliadke Saint Laurent, alebo zaexperimentujte s farbami.

saint laurentSaint Laurent FW19

S potlačou

Pančuchy so zaujímavou potlačou, či už to sú logá alebo grafické elementy, sú skvelou voľbou na ozvláštnenie jednoduchého outfitu, ale aj na vytvorenie street-wearového looku, ktorý kombinuje viacero potlačí. V oboch prípadoch si však vyberte zaujímavé farby.

marine serreMarine Serre FW19

S nápismi

balenciagaBalenciaga FW19

Naše tipy:

Balenciaga, Bepon, Calzedonia, Calzedonia, Falke, Gucci, H&M, Saint Laurent

Foto: Indigital

2168

Súvisiace články