Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. september 2019

Victoria‘s Secret predstavuje kolaborácia s For Love And Lemons

Dve značky, ktoré sú milované ženami, modelkami ainfluencerkami po celom svete, Victoria’s Secret aFor Love And Lemons, pripravili pre svojich fanúšikov unikátnu kolaboráciupozostávajúcu zo spodnej bielizne. Atá je presne taká, ako by ste čakali, sexi, štýlová aporiadne ženská.

Victoria‘s Secret predstavuje kolaborácia s For Love And Lemons

Dve značky, ktoré sú milované ženami, modelkami a influencerkami po celom svete, Victoria’s Secret a For Love And Lemons, pripravili pre svojich fanúšikov unikátnu kolaboráciupozostávajúcu zo spodnej bielizne. A tá je presne taká, ako by ste čakali, sexi, štýlová a poriadne ženská.

Zatiaľ čo Victoria’s Secret prechádza náročným obdobím, For Love And Lemons (FLL) prežíva vrchol svojej popularity. Verejnosť si získala svojimi unikátnymi, dievčenskými dizajnmi šiat, topov, blúzok, ale aj spodnej bielizne, ktoré podčiarkujú postavu a vyzdvihujú rôznorodosť kriviek. V tomto strategickom partnerstve tak vzniklo množstvo spodnej bielizne, ktorá je presne taká, ako samotná estetika FLL.

1

3  4  8 

Kolaborácia pozostáva z podprseniek, nohavičiek, košieľok, formujúcej bielizne, ale šiat či sukní a kardigánov. „Krásna spodná bielizeň by mala byť viditeľná,“ hovorí značka FLL a dodáva, že jednotlivé kúsky boli navrhnuté tak, aby ste ich mali chuť čo najviac odhaľovať. Dizajny sú síce odvážne a hravé, no pritom veľmi pohodlné. Sú tak stvorené na každodenné nosenie, nielen na rande, ale aj počas bežného dňa.

6  2 

Kolekcia je dostupná vo vybraných butikoch Victoria’s Secret a online na stránkach For Love And Lemons a Victoria’s Secret.

1117

Súvisiace články