Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. september 2019

Vivienne Westwood pripravila kolekciu s Vans

Značka Vans sa vôbec nevyhýba kolaboráciám ana konte ich už má niekoľko. Tou najnovšou je spolupráca sVivienne Westwood, ktorá pre značku pripravila líniu tenisiek ovplyvnených štýlom ikonickej dizajnérky.

Vivienne Westwood pripravila kolekciu s Vans

Značka Vans sa vôbec nevyhýba kolaboráciám a na konte ich už má niekoľko. Tou najnovšou je spolupráca s Vivienne Westwood, ktorá pre značku pripravila líniu tenisiek ovplyvnených štýlom ikonickej dizajnérky.

Kolekciu tvorí 6 modelov, ktoré sú inšpirované líniou Anglomania. Súčasťou sú dva členkové modely a 4 nízke modely. Sk8-Hi našiel svoju múzu v pohľadnicovom dizajne a práve preto ho dekoruje poštová známka a text v písanom písme. Druhý členkový dizajn patrí modelu Pirate Boot Platform v čiernej koži so zlatou prackou a klasickom 80’s štýle.

2

3

4

Najznámejší model Vans Authentic je navrhnutý v jasnomodrej farbe, na ktorej žiaria červené blesky a iniciály VW typické pre tvorbu Vivienne. Model Old Skool je takisto dekorovaný bleskom, erbom značky aj iniciálkami, no tentokrát svietia na hnedo-červenom podklade.

5

6

7

Kolekcia reprezentuje individualizmus a unisexové oslobodenie, no pritom nepopiera filozofiu a estetiku oboch značiek. Vivienne Westwood x Vans je v predaji na stránakach dizajnérky aj značky Vans.

11 12 13
8 9

10

Foto: archív značiek

1560

Súvisiace články