Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. september 2019

6 jesenných outfitov podľa Elsy Hosk

Jeseň je síce krásne obdobie, no niekedy nám dá zabrať. Počasie je premenlivé, niekedy sa chce podobať letu ainokedy už myslí na zimu.

6 jesenných outfitov podľa Elsy Hosk

Jeseň je síce krásne obdobie, no niekedy nám dá zabrať. Počasie je premenlivé, niekedy sa chce podobať letu a inokedy už myslí na zimu. Ako sa do takého počasia obliecť a ešte aj vkusne? My sme našli našu inšpiráciu v šatníku Elsy Hosk.

Sukňový kostým

Jednoduchý sukňový kostým v pastelovej farbe Else stačil na to, aby vytvorila elegantný outfit, ktorý je vhodný na každý deň. Pod sako si oblečiete pokojne obyčajné tričko alebo blúzku ak chcete podčiarknuť eleganciu kostýmu. Nezabudnite pod sukňu hodiť pančuchy a počas dňa ich pokojne zhoďte.

90’s

Takto to dopadne, keď sa spoja 4 nadčasové kúsky. Moderný outfit, ktorý síce evokuje 90.roky je úplne dokonalou voľbou do jesenného počasia. Pozostáva z džínsovej sukne, masívnejších mokasín, klasického bieleho trička a koženej bundy. V jednoduchosti je krása.

9

All-Black

Čo ešte viac vyzdvihne eleganciu jednotlivých kúskov? Správny výber farieb, v tomto prípade je to čierna. Plisovaná sukňa v kombinácii s predĺženým sakom stiahnutým v páse zlatou retiazkou pôsobí uhladene a masívnejšie čižmy dodávajú outfitu na odvahe a tvrdosti.

10

Sporty feminine

Kto by čakal, že jemná, ženská midi sukňa doplnená klasickou polokošeľou môže vyzerať takto chic? Elsa má na sebe síce veľmi letné kúsky, no v prípade, že sa vonku ochladí, stavte na jesennejší model. Vzorec však ostáva rovnaký = midi sukňa + polokošeľa. Ak sa vám podarí nájsť model polokošele, ktorý má namiesto gombíkov zips, máte to vyhraté.

2

80’s

Ďalšiu inšpiráciu pre svoj outfit našla Elsa zjavne v 80.rokoch. Už dlho sme však nevideli toľko kreativity pohromade a to má na sebe úplne bežné kúsky. Blúzka s objemnými rukávmi doplnená sukňou v rovnakej, mentolovej farbe jednoducho pôsobí extrémne chic. Outfit doplňte maxi okuliarmi!

7

Minimal

Minimalisticky a pritom inak. Elsa stavila na tmavé džínsy, sako s motívom loga a neónový rolák. V tomto prípade je to práve on, kto sa postaral o vyzdvihnutie celého outfitu na novú úroveň. Nezabúdajte na farebné akcenty v jesennom šatníku preto ani vy.

8

Foto: Instagram

1646

Súvisiace články