Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. september 2019

Topánky ku širokým nohaviciam

Široké nohavice sa stali jedným znajobľúbenejších letných kúskov askvelou alternatívou kdžínsom. Sú pohodlné apritom maximálne elegantné.

Topánky ku širokým nohaviciam

Široké nohavice sa stali jedným z najobľúbenejších letných kúskov a skvelou alternatívou k džínsom. Sú pohodlné a pritom maximálne elegantné. Postaviť na nich celý outfit je jednoduché a tento kúsok je navyše veľmi versatilný vďaka čomu ho môžete smerovať do rôznych štýlov. Vybrať si k nim správnu obuv je však už o niečo ťažšie. Poradíme vám, aké topánky k nim dokonale zapadnú.

@filis_pina

Športové sandále a šľapky

Turistické sandále a šľapky boli ideálnou voľbou počas leta. Elegantnému outfit pridali na uvoľnenosti. Ak nám počasie ešte dopraje pár teplých dní, určite ich vyskúšajte doplniť ku svojim širokým nohaviciam aj vy.

1@filis_pina

 

Špicaté lodičky a čižmy

Skvelou voľbou sú aj všetky lodičky a čižmy so špicatou špičkou. Je to jednoducho klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Špicaté topánky vykúkajúce z pod širokých nohavíc sú skvelým detailom, ktorý uhladí celkový look.

2@deborarosa

 

Remienkové a nahé sandále

Ďalšou letnejšou aj ženskejšou alternatívou sú populárne remienkové sandále, alebo transparentné sandále, ktoré vytvárajú efekt bosého chodidla a navyše aj predlžujú nohy. Pod širokými nohavicami budú vykúkať iba minimálne a váš look bude preto úplne uvoľnený.

3@littleblackboots

Tenisky

Vyberte si tenisky, aké máte radi. Môžu to byť pokojne masívne modely, klasické Converse, alebo uhladenejšie športové dizajny. Všetky ku širokým nohaviciam totiž dokonale zapadnú. Vytvoria zaujímavý kontrast, sú maximálne pohodlné a ako stvorené do jesenných šatníkov.

4@emilisindlev

Foto: Instagram

2726

Súvisiace články