Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. september 2019

5 outfitov do nepredvídateľného počasia

Jeseň je síce krásne, romantické afarebné obdobie, no niekedy nám počasie dokáže dať zabrať. Zatiaľ čo ráno nás môžu zobudiť teploty do 10 stupňov, poobede môžu vystúpiť aj na 20.

5 outfitov do nepredvídateľného počasia

Jeseň je síce krásne, romantické a farebné obdobie, no niekedy nám počasie dokáže dať zabrať. Zatiaľ čo ráno nás môžu zobudiť teploty do 10 stupňov, poobede môžu vystúpiť aj na 20. Čo si v takéto dni obliecť keď nechceme zmrznúť ani sa roztopiť?

Minimalisticky

Jednoduchým tielkom nikdy nič nepokazíte. Doplňte ho širokými nohavicami v rovnakej farbe a v prípade, že vás prekvapí chladné ráno prehoďte cez ramená sako. Stačí už iba zobrať kabelku do roky a vyraziť.

@sophiaroe

Color-blocking

Vytvorte zaujímavý outfit pomocou dvoch farieb, ideálne neutrálnych. Skvelou voľbou je napríklad biela, ktorá je odkazom leta a khaki, ktorá sa už pozerá do budúcnosti, čiže jesene. Takýto outfit pôsobí uhladene, elegantne a pritom stále chic.

2@shhtephs

Letné šaty v jesennom duchu

Obľúbené šaty takisto ešte nezahadzujte, len im doprajte jesennú spoločnosť. Hoďte pod extra vrstvu v podobe tenučkého nátelník alebo priehľadnej blúzky, ktoré poskytnú dávku tepla a pohodlia, ale ukážu aj inú tvár samotných šiat.

3@nicolehuisman

All-White

V jednoduchosti je krása a tú môžete na jeseň dosiahnuť bielym outfitom. Biela nemusí ostať výhradnou záležitosťou leta, skombinujte svoje biele džínsy či nohavice s klasickým tričkom a na vrch prehoďte kardigán v rovnakej farbe. Doplňte teniskami, lodičkami alebo členkovými čižmami.

4@marianna_hewitt

Uvoľnene

Pokiaľ máte pocit, že na sako alebo trench coat je ešte stále príliš teplo, pomôžte si oversized košeľou. Prehoďte ju cez tričko alebo tielko podobne ako sako a keď vám bude príliš horúco, jednoducho ju zhoďte. Doplňte džínsami a teniskami.

5@accidentalinfluencer

Foto: Instagram

2777

Súvisiace články