Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. september 2019

Najväčšie topánkové trendy sezóny

Vlete sme sa zamilovali do remienkových sandálov či flip-flopov, čo nás však čaká na jeseň? Nevzdáme sa výrazných farieb, no leopardiu potlač nahradí kravská, atopánky sa budú trblietať tak, ako nikdy.

Najväčšie topánkové trendy sezóny

V lete sme sa zamilovali do remienkových sandálov či flip-flopov, čo nás však čaká na jeseň? Nevzdáme sa výrazných farieb, no leopardiu potlač nahradí kravská, a topánky sa budú trblietať tak, ako nikdy.

@shhtephs

Kravská potlač

Po všetkých zvieracích vzoroch na čele s leopardom a hadom, sa teraz módna scéna zamerala na ďalšiu potlač- kravskú. Nosí sa na kabelkách, bundách, nohaviciach, ale aj na topánkach.

4@bettinalooney  5@sasha.mei 



Výrazné farby

Farby sa nosia všetky, dôležité však je, aby boli dostatočne výrazné a v outfite doslova žiarili. Vyberajte si preto neónky alebo topánky v svietiacich tónoch. Skvelou voľbou je napríklad obľúbená modrá, ale o želaný efekt sa postará aj žltá či ružová.

1@thestylestalker (@tesshell)  2@thestylestalker (@_jeanettemadsen_)  3@thestylestalker (@brittanyxavier) 


 

Kryštáliky

Každý, kto považuje topánky za šperk si príde na svoje pri tomto trende. Kryštáliky totiž po novom dekorujú aj obuv. Nezáleží na tom, či máte obuté sandále, čižmy čo lodičky, mali by sa dostatočne trblietať.

7@emilisindlev  10@christieferrari  11@the_attico 

 

 

Hranaté špičky

Zrejme najväčší letný trend medzi topánkami boli hranaté špičky. Nezbavujte sa ich ani na jeseň a hranaté sandále vymeňte za hranaté lodičky alebo aj čižmy. Základným pravidlom pri takomto dizajne topánok znie- čím hranatejšie, tým lepšie.

12@thestylestalker (@pernilleteisbaek)  14@paolaaberdi  15@thestylestalker (@hannahbaxward) 



 

Pokrčené detaily

Pokrčené či nazberané detaily budú ďalším veľkým hitom. V lete sme ho mohli vidieť najmä na kabelkách, no teraz si razí svoju cestu aj k obuvi. Dominovať bude čižmám, ktoré sú ideálne na vytvorenie „pokrčeného“ efektu, no nevyhne sa ani lodičkám.

16@thestylestalker (@jaimetoutcheztoi)  17@thestylestalker (@horodynska_)  18@nanushka 


Foto: Instagram

1138

Súvisiace články