Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. september 2019

Najväčšie farebné trendy na jeseň

Keď už počasie prestane pripomínať leto, mnohí znás zahodia obľúbené letné farby avrhnú sa na overené jesenné klasiky alá neutrálne farby. Naše outfity sú tak okamžite plné ťavej, hnedej, krémovej aprípadne sivej.

Najväčšie farebné trendy na jeseň

Keď už počasie prestane pripomínať leto, mnohí z nás zahodia obľúbené letné farby a vrhnú sa na overené jesenné klasiky a lá neutrálne farby. Naše outfity sú tak okamžite plné ťavej, hnedej, krémovej a prípadne sivej. Táto jeseň však bude iná. Farebná. 

Odtiene levandule

Odvtedy, čo sa farbou roka v 2018 stala Ultra Violet, zažíva fialovú svoje znovuzrodenie. Na jeseň nám ukáže svoju jemnú, sofistikovanú tvár v levanduľovom prevedení. Pastely tak vôbec nemusíte ešte odkladať a vychutnajte si ich aj v tomto ročnom období v kombinácii s jemnou fialovou.

1Lanvin, Cushnie, Sally LaPointe, Tom Ford

 

Pistácie

V lete sme boli pobláznení výraznými odtieňmi zelenej, teraz na jeseň prichádza útlm. Zelenej sa nebudeme síce zbavovať, ale siahneme po jemnejších tónoch, ktoré nám pripomenú pistácie. Elegantnú farbu budeme nosiť tón v tóne a kombinovať s neutrálnymi farbami.

2Sally LaPointe, Jil Sander, Ryan Roche, Marc Jacobs

 

Baby Blue

Nie je úplne svetlá, ani tmavá. Nachádza sa na rozmedzí výraznej a nenápadnej a preto je dokonalá. Baby blue si obľúbili mnohé módne domy a skvele zapadá aj do jesennej idei našich šatníkov. Dá sa kombinovať s neutrálnymi farbami aj s výraznými odtieňmi iných farieb.

4J.W.Anderson, Marc Jacobs, Marc Jacobs, Valentino

 

Žltozelená zvýrazňovačka

Ani neónové farby už nie sú výhradnou letnou záležitosťou. Tento žltozelený odtieň pripomínajúci zvýrazňovačku budeme totiž nosiť aj na jeseň. Je síce prekvapivým farebným trendom, no aspoň rozjasní sychravé dni, ktoré nás neminú. Pokojne ju môžete nosiť od hlavy po päty, ale ju kombinujte s čiernou či bielou.

3Versace, Sies Marjan, Nina Ricci, Marine Serre

 

Elektrická ružová

Pre všetkých, ktorých prestala už baviť millennial pink tu je elektrizujúca ružová. Výrazná sestra jemnej ružovej sa postará o to, aby sa romantika, zmyselnosť a ženskosť nevytratili z vášho šatníka ani na jeseň. Nezabudnite na volány, čipku či hru s objemom a vrstvami. Kombinujte napríklad s jasnou pomarančovou.

5Jacquemus, Molly Goddard, Chanel, Valentino

 

Jasná pomarančová

Šťavnatá oranžová sa začala postupne objavovať na scéne už od leta. Pôsobí pozitívne, uvoľnene a pritom luxusne. Vyniká na akomkoľvek materiáli a dá sa kombinovať s obľúbenými jesennými farbami akými sú hnedá či krémová. Prežiarte svoj jesenný šatník aj vy, jasná pomarančová vám v tom pomôže.

6Sies Marjan, Staud, Preen, Carolina Herrera

Foto: Getty, Indigital

1501

Súvisiace články