Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. august 2019

Najpopulárnejšie kúsky sezóny

Existuje množstvo rebríčkov a analýz, ktoré hodnotia úspech konkrétnych značiek a ich produktov na trhu. Jedným z tých najrelevantnejších však je Lyst Index, ktorý po štvrťroku dokáže najpresnejšie vyhodnotiť, čo sme si za posledné obdobie najviac obľúbili.

Najpopulárnejšie kúsky sezóny

Existuje množstvo rebríčkov a analýz, ktoré hodnotia úspech konkrétnych značiek a ich produktov na trhu. Jedným z tých najrelevantnejších však je Lyst Index, ktorý po štvrťroku dokáže najpresnejšie vyhodnotiť, čo sme si za posledné obdobie najviac obľúbili. Dáta získané z počtu vyhľadávaní a nákupov slúžia na zostavenie rôznych rebríčkov. Jedným z nich je aj TOP 10 najpopulárnejších produktov sezóny.

Kabelka Off-White Jitney

Zmysel pre humor nám stále imponuje. Virgil Abloh to vie a z toho vznikla aj kabelka Jitney. Klasická, elegantná silueta je ozdobená rôznymi ironickými nápismi, ktoré jej zabezpečili nielen prvenstvo medzi kabelkami, ale v celkovom rebríčku.

 @blvckd0pe

Sandále Teva Hurricane XLT2

Street-wearový trend je extréme silný. Značka Teva si však získala popularitu nielen športovou siluetou sandálov Hurricane, ale aj dostupnou cenou. Vyhľadávanie tohto modelu stúplo o 350%.

 

Kabelka Chloé C mini croc effect

Ani logá zatiaľ nikam nejdú, stále sa tešia obrovskej popularite. Dôkazom toho je kabelka Chloé C, ktorá využíva výrazné logo v podobe spony a je druhou najpopulárnejšou kabelkou sezóny.

 

Body Adidas Originals x Ji Won Choi

Čo dokáže urobiť jediná fotka na Instagrame pocítila značka Adidas. Keď Beyoncé uverejnila fotku v tomto body, vyhľadávania vzrástli o 183%. Samozrejme tento model je dnes už úplný vypredaný.

 

Kabelka Bottega Venetta Pouch

Túto kabelku bolo jednoznačne vidieť na Instagrame najviac. Na portáli Lyst zaznamenala až 10-tisíc vyhľadávaní v priebehu jediného mesiaca.

 

Sandále Topshop

90.roky sa vrátili na scénu aj v podobe sandálov s tenučkými ramienkami. Aj vďaka tomu sa sandále z Topshopu za veľmi prívetivú cenu umiestnili na 6.mieste a sú tak druhými najpopulárnejšími topánkami sezóny. Aj samotný termín remienkové sandále však takisto vzrástol, o 352%.

 

Plavky Onia x WeWoreWhat

V týchto plavkách sa odfotili Kylie aj Khloé Kardashian, čo stačilo na to, aby ich vyhľadávanie stúplo o 33%. Výsledkom je úplne vypredaný model v každej dostupnej farbe.

 

Batikované tričko Ralph Lauren

Toto tričko ste určite videli napríklad na Gigi Hadid či Adwoa Aboah, influencer marketing je stále v niektorých prípadoch jednoducho dôležitý. Výsledkom je umiestnenie tohto modelu v TOP 10.

 

Overal Isabel Marant Tundra

Jemne sofistikovanejšia verzia „škaredej módy“ môže vyzerať aj takto. Isabel Marant dokázala vytvoriť ideálny overal pre všetkých milovníkov tohto trendu, ktorý sa dá využiť aj do práce.

 

Šaty LoveShackFancy Angie

Trend prérijnej módy sa odrazil na štýle šiat, po ktorom sme túto sezónu túžili. V tejto sfére vyhrali šaty Angie s kvetinovou potlačou, puff rukávmi aj premyslenými prestrihmi.

1229

Súvisiace články