Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. august 2019

Aké topánky nosiť s mini sukňou?

Mini sukne sa predsa len vrátili na výslnie. Našťastie sa nosia rôznorodo akreatívne, takže každá znás si dokáže vytvoriť outfit poľa seba.

Aké topánky nosiť s mini sukňou?

Mini sukne sa predsa len vrátili na výslnie. Našťastie sa nosia rôznorodo a kreatívne, takže každá z nás si dokáže vytvoriť outfit poľa seba. My sme sa pozreli na to, aké topánky nosia známe módne ikony v kombinácii s mini sukňami.

Tenisky s ponožkami

Pre extra retro efekt inšpirovaný street stylom skombinujte mini sukňu s teniskami a vysokými ponožkami. Tenisky môžu byť masívne alebo kalsické.

@shhtephs

Remienkové sandále

Trendy remienkové sandále z 90.rokov sú ideálne na kombináciu s mini sukňou. Zvoliť môžete model na podpätku alebo naopak na nízkej podrážke.

Screenshot 2019 08 16 at 10.21.12@brittanyxavier

Elegantné lodičky

Vyzerá to síce ako odvážna kombinácia, avšak správne zvolený model lodičiek v kombinácii s mini sukňou dokáže vytvoriť skutočne elegantný a sofistikovaný look.

3@aimeesong

Flip flopy

Naša obľúbená letná kombinácia! Flip flopy sa nenosia iba na kúpaliská, ale aj do práce či do mesta na víno. V kombinácii s mini sukňou pôsobia ležérne. Vybrať si môžete klasický gumený model, alebo extravagantný na podpätku.

4@galagonzales

Šľapky

Aj šľapky sa dostali naspäť na výslnie, nosia sa klasické kožené modely, ale aj tie s logami či s metalickými efektami a rôznymi aplikáciami. Obujte si ich ku svojej mini sukni.

5@chiaraferragni

Foto: Instagram

1376

Súvisiace články