Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. august 2019

Najvyhľadávanejšie šaty sezóny

Každá sezóna so sebou prináša prekvapenia. Inak to nie je ani teraz, avšak medzi nimi si stále držia svoje pozície aj klasiky.

Najvyhľadávanejšie šaty sezóny

Každá sezóna so sebou prináša prekvapenia. Inak to nie je ani teraz, avšak medzi nimi si stále držia svoje pozície aj klasiky. Tieto šaty patria podľa Google do desiatky najvyhľadávanejších. Koľko z nich máte doma aj vy?

Malé čierne

LBD sú must a vedia to ženy po celom svete. Zrejme aj preto si držia prvenstvo a sú najvyhľadávanejšími šatami sezóny.

@handinfire

Leopardie

Rozruch, o aký sa postarala leopardia potlač tu už dlho nebola. Od sukní sme sa však presunuli ku šatám s touto potlačou, ktorá sa umiestňuje na druhom mieste.
@jeannedamas

2@jeannedamas

S dlhým rukávom

Šaty s dlhým rukávom sú netradičnejšou voľbou na leto, avšak aj napriek tomu získali tretie miesto. Maxi, midi či mini, nosia sa akékoľvek siluety a potlače, dôležitá je dĺžka rukávov

3@carodaur

Tričkové

Niekedy máme jednoducho chuť len na seba hodiť prvú vec, ktorá nám príde pod ruku. Na takéto situácie sú stvorené tričkové šaty.

4@alexandrapereira

Bodkované

Sofistikované, jemne retro bodky sú takisto obľúbenou voľbou. Pôsobia hravo aj elegantne a preto sú skvelou voľbou na leto.

5@leoniehanne

Hadie

Druhá najobľúbenejšia potlač zo zvieracej ríše je hadia. Aj preto sa dokázali šaty s týmto vzorom zaradiť do TOP 10.

6@blancamiro

Self-Portrait

Nejde o konkrétne šaty, ale skôr štýl, do ktorého sme sa zjavne zamilovali. Ženské, elegantné a romantické šaty, to je to, čo sa nám zapáčilo a značka Self-Portrait to stelesňuje.

7@blaireadiebee

Džínsové

Džínsoviny sme sa nevzdali ani počas leta, len sme začali siahať po ľahších alternatívach. Výsledkom bol nárast popularity džínsových šiat.

8@weworewhat

Cez jedno rameno

Túžba po sofistikovanom looku nás priviedla za šatami cez jedno rameno. Ideálny model na leto, ktorý odhalí opálenú pokožku, no uchová si svoju tajomnosť.

9@camilacoelho

Biele midi

Biela je jednou z najobľúbenejších letných farieb pretože na nej krásne vyniká opálenie. Biele midi sa zrejme aj preto zaradili do TOP 10.

10@sincerelyjules

Foto: Instagram

1353

Súvisiace články