Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. august 2019

Letný šatník podľa Jacquemus

Letná kolekcia značky Jacquemus sa stala neoficiálnou uniformou tohto leta. Francúzsky dizajnér si úplne získal srdcia modeliek aj influenceriek, ktoré na jeho ženské kúsky nedajú dopustiť.

Letný šatník podľa Jacquemus

Letná kolekcia značky Jacquemus sa stala neoficiálnou uniformou tohto leta. Francúzsky dizajnér si úplne získal srdcia modeliek aj influenceriek, ktoré na jeho ženské kúsky nedajú dopustiť. Ako teda vyzerá letných šatník podľa značky Jacquemus?

Kruhy na ušiach

Ďalším trendom vytiahnutým z 90.rokov sú kruhové náušnice. Simon Porte Jacquemus sa neobmedzoval rozmermi ani materiálmi. Niektoré boli plastové, iné zase kovové. Veľkosti a farby sa líšili, a niektoré dokonca kombinovali viacero rozmerov aj farieb.

Košeľové šaty

Šaty, ktoré obehli všetky sociálne siete a vidieť ste ich mohli napríklad na Rosie Huntington-Whiteley a mnohých osobnostiach. Boli to práve ony, ktoré nastolili trend košeľových šiat, ktoré sa stali jedným z must-have tohto leta.

2SS19 rosie@rosiehw

 

Slamená kabelka

Prútené, slamené kabelky a košíky sú letnou stálicou, avšak Simon na túto sezónu posunul dizajnovú latku o niečo ďalej. Svoju inak uhladenú a ženskú kolekciu doplnil kabelkami s rozstrapkanými koncami, ktoré sa odvolávali na boho estetiku.

3SS19 kylie@kyliejenner

 

Sako v úlohe šiat

Ani sa toto leto nezahadzovalo, práve naopak, dostalo dôležitejšiu úlohu ako kedykoľvek predtým a poslúžilo namiesto šiat. Ľahučké materiály a letné farby sa tak postarali o ideálnu letnú náladu, ktorá bola využiteľná do práce aj na bazénové párty.

4SS19 abi@abihoffman

 

Malé letné

Nič nevyčaruje takú letnú náladu, ako šaty. Značka Jacquemus preto predstavila niekoľko modelov v rôznych dizajnoch, ktoré sa však sústreďovali na ľahkosť materiálov, ktorá zaujala pri každom pohybe. Široké siluety vytvárali hravosť a nežnosť, zatiaľ čo sofistikované detaily hrali na stránke sexepílu.

5SS19 handinfire@handinfire

Foto: Getty, Instagram

1335

Súvisiace články