Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. júl 2019

Plavky, ktoré si podmanili leto 2019

Pamätáte si prehliadku módneho domu Chanel na sezónu jar-let 2019? Nečudujeme sa ak je vašou odpoveďou, veď predsa len ubehla dlhá doba.

Plavky, ktoré si podmanili leto 2019

Pamätáte si prehliadku módneho domu Chanel na sezónu jar-let 2019? Nečudujeme sa ak je vašou odpoveďou, veď predsa len ubehla dlhá doba. Bola to posledná prehliadka tvorby Karla Lagerfelda a ako vždy bola kreatívna a veľkolepá. Svoju premiéru na nej zažili aj plavky, ktoré si nakoniec dokázali podmaniť toto leto.

@carodaur

Jednodielny model plaviek v klasickej siluete, jemne retro strihom spodnej časti, v čierno-bielej kombinácii doplnený prepletenými písmenami C, ktoré sú typické pre módny dom. Na prvé počutie to neznie ako nič prelomové, no tento minimalistický kúsok si získal módnu verejnosť.

Plavky Chanel nosia trendsetterky od Emili Sindlev až po Pernille Teisbaek. Každá z nich ich samozrejme nosí podľa seba. Niektoré tento retro kúsok v monochromatickom dizajne dotvorili perlami a dramatickými slnečnými okuliarmi, iné zase stavili na jednoduchosť a plavky nechali vyniknúť samostatne. Emili nevynechala svoj obľúbený rybársky klobúk, ktorý s dizajnom plaviek rebelsky kontrastoval. Marie Von Behrens zase vytvorila moderný boho look vďaka vrstveniu náhrdelníkov v rôznych dĺžkach.

Foto: Instagram

Tento dizajn sa však dá využiť aj ako top. Je ideálny na plážové či bazénové párty, ale aj skvelým kúskom na kombináciu s džínsami.

1515

Súvisiace články