Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. júl 2019

LBS: Malé čierne plavky

LBD (Little Black Dress) sú roky považované za must-have šatníka každej ženy. Hodia sa na akúkoľvek príležitosť apadnú všetkým postavám.

LBS: Malé čierne plavky

LBD (Little Black Dress) sú roky považované za must-have šatníka každej ženy. Hodia sa na akúkoľvek príležitosť a padnú všetkým postavám. Rovnako to je aj v prípade LBS, malých čiernych plaviek. Tie vás zachránia v prípade, že vás všetky ostatné modely omrzeli, prípadne vtedy, ak sa chystáte na pool party.

@weworewhat

Čierna je po prvé farbou, ktorá sa neopozerá. Pôsobí vždy elegantne, sofistikovane, no dokáže nadobudnúť aj poriadne sexi a zmyselný vzhľad. Dá sa s ňou jednoducho pracovať na mnohých úrovniach a vytvoríte s ňou množstvo štýlov. Inšpirujte sa známymi influencerkami, ktorým takisto čierne plavky v šatníku nechýbajú, bez ohľadu na to, aký majú štýl.

V prípade, že sa necítite na odhaľovanie, stavte na jednodielny model v klasickom strihu. Vybrať si však môžete aj kúsok so zaujímavými detailmi, napríklad asymetrickými prestrihmi, ozdobnými prvkami či jemnými potlačami. Takýto kúsok vám poslúži aj namiesto topu či tielka. Stačí k nemu hodiť obľúbené džínsy či zaujímavú sukňu. Slamený klobúk je však najideálnejším doplnkom ku čiernym plavkám. Budete v ňom pôsobiť ako pravá dáma.

Ak nie ste fanúšikom jednodielnych plaviek a uprednostňujete minimum látky pre maximum opálenia, pokojne sa zásobte aj čiernymi bikinami. Strih si vyberte podľa seba, no tradičné trojuholníčky nikdy nevyjdú z módy. Zvýšený pás nohavičiek je momentálne veľmi trendy a je aj pohodlný. Športové podprsenky s hrubšími ramienkami sú však rovnako štýlové.

Naše tipy:

Haight, Hunza G, Mango, Mango, Myra, Rudi Gernreich, Topshop, Topshop

1065

Súvisiace články