Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. júl 2019

Ako nosiť šatkový top?

Najlepšie na tohtoročných letných trendoch je, že vám takmer nikdy nedôjdu nápady. Aj keď už vystriedate všetky chic kúsky, staré anové, vždy môžete vymyslieť zaujímavé kombinácie, vďaka ktorým nadobudne celý outfit úplne iný look.

Ako nosiť šatkový top?

Najlepšie na tohtoročných letných trendoch je, že vám takmer nikdy nedôjdu nápady. Aj keď už vystriedate všetky chic kúsky, staré a nové, vždy môžete vymyslieť zaujímavé kombinácie, vďaka ktorým nadobudne celý outfit úplne iný look. Presne tak to je aj v prípade šatkových topov.

@cosmoandfries 

Šatkové topy tu už boli minulú sezónu, no ani tento rok ich nezavrhujeme. Dajú sa s nimi totiž vytvárať zaujímavé outfit. Myslia si to aj trendsetterky po celom svete. Nosia ich do ulíc aj na pláže. Ako ich teda kombinovať?

Foto: Instagram

Potrebovať na to budete obľúbenú šatku alebo bandanu. Previazať okolo pŕs ich môžete rôznymi spôsobmi, no najrozšírenejšie sú dva najjednoduchšie. Stačí preložiť šatku do trojuholníka a zviazať na chrbte, pričom špic bude voľne visieť na bruchu. Druhou alternatívou je poskladať šatku do obdĺžnika a uviazať uzlík či mašľu priamo na hrudi. Keď už ste si vybrali svoj preferovaný štýl, pokračujte v kombinovaní s ostatnými kúskami. Takýto top môžete doplniť k džínsom, džínsovej sukni, hodvábnym či ľanovým nohaviciam, alebo aj ku elegantným nohaviciam a saku. Hodí sa aj ku saténovej sukni a pokiaľ máte náladu na experimentovanie, pokojne ho navrstvite aj na jednofarebné tielka či tričká.

Naše tipy:

Burberry, Chloé, Etro, Fendi, Gucci, Loewe, Mango, Mango, Mango, Topshop, Topshop

V šatkovom tope sa môžete vybrať na pláž, je ideálnym prvkom na pool party, a pri správnej kombinácii s ostatnými kúskami sa vám podarí vytvoriť aj office friendly look.

1449

Súvisiace články