Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. júl 2019

Summer Inspo: Styling leopardej potlače

Kto sa počas leta zamiloval do leopardej potlače? My teda rozhodne áno, apokiaľ potrebujete štipku outfitovej inšpirácie, máme jej dostatok.

Summer Inspo: Styling leopardej potlače

Kto sa počas leta zamiloval do leopardej potlače? My teda rozhodne áno, a pokiaľ potrebujete štipku outfitovej inšpirácie, máme jej dostatok. Ako teda vytvoriť kreatívne outfity s týmto divokým vzorom?

Top

Je jedno či si vyberiete tielko, tričko či blúzku, s leopardím vzorom na akomkoľvek kúsku máte našliapnuté na štýlový outfit. Skúste top doplniť saténovou sukňou v kontrastnej farbe, alebo naopak, choďte do toho neutrálnymi tónmi.

@leoniehanne

Šaty

Nosia sa maxi aj mini, zavinovacie aj slip dress. Ak máte model šiat s leopardím vzorom doma, máte postarané o nenáročný outfit. Stačí ich doplniť masívnymi teniskami, alebo sandálmi, je to na vašej nálade.

2@matildadjerf

Nohavice

Leopardie potlače je najmenej vidieť na nohaviciach, no tu sa nám naskytuje ideálna príležitosť na unikátne kombinácie. Doplniť ich môžete napríklad tričkom s potlačou obľúbenej kapely, alebo sofistikovanou blúzkou.

3@camillecharriere

Sako

Ľahké sako alebo košeľa, ktorá vás zachráni v prípade, že vás prekvapí premenlivé letné počasie. Leopardia potlač dodá každému outfitu element prekvapenia a hravosti, no pritom si zachová svoj elegantný nádych.

4@aninebing

Sukne

Leopardia potlač prerazila práve vďaka sukniam. Začalo to pri saténových, leopardích modeloch, no dnes sa nosia akékoľvek, dokonca aj džínsové či ľanové, ktoré dekoruje práve táto potlač.

5@annelauremais

Foto: Instagram

1441

Súvisiace články