Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. júl 2019

Ovocie, asymetria či zvieracia ríša v letnej kolekcii Tezenis

Priznajte sa, kto nedokáže odolať novým plavkám spríchodom novej letnej sezóny? Ani my nie.

Ovocie, asymetria či zvieracia ríša v letnej kolekcii Tezenis

Priznajte sa, kto nedokáže odolať novým plavkám s príchodom novej letnej sezóny? Ani my nie. Ešte predtým, ako nás naplno zasiahlo dovolenkové obdobie sme si však stihli vyhliadnuť niekoľko kúskov, ktoré dokonale zapadnú do akéhokoľvek štýlu a šatníku. S odpoveďou prišla značka Tezenis a jej letná kolekcia, ktorá bola odprezentovaná letnej párty v Bratislave.

Divočina

Zvieracie potlače si úplne podmanili módny svet, preto si všetky milovníčky týchto potlačí môžu dopriať dávku divočiny aj v podobe plaviek. Samozrejmosťou sú leopardie či zebrie vzory, avšak vyberať si môžete aj spomedzi exotických, divokých kvetín.

Ovocie aj zelenina

Ananásy, citróny či čerešne, ale aj chilli papričky! Pokiaľ máte chuť na letnú, šťavnatú zmes, pokojne choďte do toho. A najlepšie na tom je, že plavky môžete využiť aj ako plnohodnotnú súčasť outfitu aj mimo pláže.

Je to o detailoch

Asymetria, prekvapivé detaily, nevšedne strihané siluety vám niekedy vystačia na to, aby ste zaujali. Nemusí ísť o výstredné potlače či výrazné farby, efektné šnurovanie alebo strategicky umiestnený volán dokážu vytvoriť wow efekt.

LBS

Alebo Little Black Swimsuit je to, čo musí mať v šatníku každá žena. Čierne plavky sú na jednej strane elegantné, ale aj sexi. Dajú sa použiť aj ako súčasť outfitu na pool party, ale zachránia vás aj v prípade, že vás všetky farebné modely prestali baviť.

Farbičky

Mix’n match filozofia je v plavkovej móde veľmi obľúbená. Skombinujte žltú s ružovou, zelenú s kvetinami. Je to celé o vás a o vašej kreativite. Vyberte si strih nohavičiek a topu podľa seba a vyberte si neutrálne tóny či trendy neónky.

IMG 1138 copyVloggerka Lucy Pug (@lucypug) sa stala ambasádorkou značky Tezenis na Slovensku

2064

Súvisiace články