Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. júl 2019

Phillip Lim pripravil kolekciu v spolupráci s AirBnB

AirBnB sa snaží ovládnuť nielen cestovateľský svet, ale aj svet módy. Aspoň tak sa zdá po novinkách, ktoré oznámili pred pár dňami.

Phillip Lim pripravil kolekciu v spolupráci s AirBnB

AirBnB sa snaží ovládnuť nielen cestovateľský svet, ale aj svet módy. Aspoň tak sa zdá po novinkách, ktoré oznámili pred pár dňami. Spojili sa totiž s dizajnérom Phillipom Lim, s ktorým navrhli líniu pyžám.

Kolekcia AirBnB x 3.1 Phillip Lim je však inšpirovaná podstatou cestovateľského portálu. Múzu našla práve v niektorých destináciách, ktoré nájdete aj na stránkach AirBnB. Obsahuje 3 sety pyžám pre mužov a ženy, ktoré sú pomenované po jednej zo zaujímavých lokalít. Set Palm Springs je dekorovaný palmami a exotickými rastlinami, ktoré sú typické pre toto miesto. Nashville si zase vybral aktuálne veľmi populárny, leopardí motív a Hudson Valley je zase dekorovaný trendy kockovaným vzorom. Verzia pyžama pre dámy pozostáva z košele s krátkym rukávom a šortiek, zatiaľ čo pánska je tvorená košeľou s dlhým rukávom a dlhými nohavicami.

1  AirbnbPhillipLimPajamasMensCatskillsHudson Valley pánsky set 2 
13 062719 180 JL1 AirbnbPhillipLimPajamasMensNashville 1Nashville pánsky set

„Kolaborácie AirBnB x 3.1 Phillip Lim je mojou interpretáciou pyžám v modernom šatníku každého zvedavého cestovateľa. Spoluprácou s AirBnB som veľmi nadšený pretože takto môžem spojiť dve moje veľké záľuby- objavovanie sveta a módu. Okrem toho som veľmi hrdý na to, že v tejto kolekcii sme pracovali iba s ekologickými látkami. Ako tému pre tieto sety som vybral tri moje najobľúbenejšie miesta v USA, Nashville, Palm Springs a Hudson Valley,“ povedal Phillip Lim.

3 AirbnbPhillipLimPajamasWomensCatskills 1Hudson Valley dámsky set
AirbnbPhillipLimPajamasWomensNashville 1Nashville dámsky set 9

Celá kolekcia však bola navrhnutá tak, aby sa dala nosiť aj mimo postele a cestovatelia tak neboli nútení baliť si hromady vecí. Šortky sa dajú jednoducho doplniť bielym tielkom a košeľu pokojne doplňte napríklad džínsami či hodvábnou sukňou. Časť peňazí z predaja tejto kolekcie navyše poputuje na dobrý účel a podporí projekt Children in Conflict, ktorý vytvára programy pre deti v rizikových oblastiach vo svete ako Irak, Jemen či Kongo. Kolekcia je dostupná na stránkach 3.1 Phillip Lim.

4 AirbnbPhillipLimPajamasWomensPalmSprings 3Palm Springs dámsky set
AirbnbPhillipLimPajamasMensPalmSprings 2Palm Springs pánsky set  palmspring 

Foto: AirBnB

933

Súvisiace články