Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. júl 2019

Elsa Hosk navrhla kolekciu udržateľných džínsov

Švédska modelka Elsa Hosk si síce vybudovala meno vďaka spolupráci so značkou Victoria’s Secret, avšak svojich 5 miliónov fanúšikov na Instagrame očarila aj unikátnym prístupom kmóde. Má svoj vlastný štýl, ktorý imponuje masám apokojne ju dnes môžeme považovať aj za módnu ikonu.

Elsa Hosk navrhla kolekciu udržateľných džínsov

Švédska modelka Elsa Hosk si síce vybudovala meno vďaka spolupráci so značkou Victoria’s Secret, avšak svojich 5 miliónov fanúšikov na Instagrame očarila aj unikátnym prístupom k móde. Má svoj vlastný štýl, ktorý imponuje masám a pokojne ju dnes môžeme považovať aj za módnu ikonu. Tento status potvrdzuje aj jej najnovšia spolupráca so značkou J.Brand.

Elsa sa spojila s populárnou značkou džínsov, J.Brand, s ktorou navrhla kolekciu udržateľných džínsov. Pozostáva z 11 modelov a nesie názov LittleJean. Model Monday je inšpirovaný siluetou zo 80.rokov, model Playday zase vyniká vysokým pásom a voľnejším strihom typickým pre 70.roky. Model Saturday je skinny klasika a Sunday je zase voľný model pre všetkých, ktorí zbožňujú pohodlie. V prípade modelu Workday ide o siluetu, ktorú si vysnívala Elsa, oversized a široké nohavice, ktoré zvýrazňujú zadok a pás. Okrem džínsov tiež kolekcia obsahuje oversized kožené sako a kožené nohavice.

2

Inšpiráciou boli pre Elsu 70. a 80.roky, ktoré sama obľubuje. V uliciach ju môžeme častokrát zazrieť práve v širokých či zvonových modeloch s vysokým pásom, ktoré sa pre ňu stali jej poznávacím znamením. Z udržateľného hľadiska ide tiež významný krok vpred, značke sa totiž podarilo pri výrobnom procese zredukovať využitie vody až o 90%. Okrem toho kolekcia využíva recyklované elementy v podobe zipsov a iných kovových materiálov.

3

Elsa sa na margo kolekcie vyjadrila na svojom Instagrame: „Od malička som zbožňovala džínsy a keď do Švédska nedorazil nejaký trend, tak som si kúpila staré džínsy v sekáči a prešila som ich podľa seba. V tejto spolupráci som chcela vytvoriť kúsky, ktoré sadnú každej žene a každému štýlu.“

4

Foto: archív značky

1110

Súvisiace články