Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. júl 2019

Letný must-have: Náramok na členok

V lete si všetci dáme záležať na vzhľade našich chodidiel, rozmaznávame ich kúpeľmi či dokonalou pedikúrou, ktorá vynikne vobľúbených sandáloch. Toto leto sa však posúvame ešte ďalej aokrem starostlivosti im venujeme už aj dekorácie.

Letný must-have: Náramok na členok

V lete si všetci dáme záležať na vzhľade našich chodidiel, rozmaznávame ich kúpeľmi či dokonalou pedikúrou, ktorá vynikne v obľúbených sandáloch. Toto leto sa však posúvame ešte ďalej a okrem starostlivosti im venujeme už aj dekorácie. Na scénu sa totiž vrátili členkové retiazky a náramky.

@sineadcrowe

Trend, ktorý tu bol naposledy na začiatku milénia sa vrátil v rôznych podobách. Nesie v sebe populárnu dávku retro štýlu a sentimentu, ktoré zapadajú do street wearových a športových trendov, ale dá sa využiť aj v elegantnejšej forme.

Foto: Instagram

Anklets, alebo členkové náramky si obľúbili mnohé influencerky a môžete ich vidieť na nohách Pernille Teisbaek, Lucy Williams, Emili Sindlev či Danielle Bernstein. Jednoducho si našli svoje miesto v šatníkoch od Škandinávie až po New York. Niektoré preferujú nenápadné verzie v podobe jemných kovov, iné zase stavia na obľúbené lastúry či lucky charms. Členkové náramky sa však aj veľmi jednoducho vrstvia a práve preto ich niektoré trendsetterky využívajú aj takto. Skombinovať ich môžete s teniskami, sandálmi na podpätku aj športovými sandálmi, ale aj s luxusnými lodičkami.

Naše tipy:

Foto: ASOS, ASOS, Kenneth Jay Lane, Rosantica, Sarah & Sebastian, Sophie Buhai, Stone and Strand, Topshop

1552

Súvisiace články