Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. júl 2019

Letné trendy inšpirované surférmi

Pokiaľ ste si doteraz mysleli, že surférska móda nie je nič pre vás, módny svet sa vás pokúsi presvedčiť oopaku. Veď keď už na prehliadke Chanel hviezdi košeľa shavajskou potlačou aPrada sa dá na výrobu športových sandálov, niečo na tom bude.

Letné trendy inšpirované surférmi

Pokiaľ ste si doteraz mysleli, že surférska móda nie je nič pre vás, módny svet sa vás pokúsi presvedčiť o opaku. Veď keď už na prehliadke Chanel hviezdi košeľa s havajskou potlačou a Prada sa dá na výrobu športových sandálov, niečo na tom bude. A najlepšie je, že sa budete cítiť ako v slnečnej Kalifornii aj v prípade, že budete zatvorené v kancelárii.

Batika

Jeden z najväčších trendov leta je práve batika, ktorá medzi surférmi obľúbenou potlačou bez ohľadu na trendy. Choďte do nej aj by.

@lucywilliams02

Lastúry

Ozdobte sa mušľami! Existuje množstvo variácií, ktoré sa trafia do vášho štýlu, no pritom nezabudnú na svoju prírodnú podstatu.

2@weworewhat

Klobúky

Bucket hat sú pevnou súčasťou šatníka každého surféra. Pri sledovaní vĺn sa tak vyhýbajú úpalu a vy si ním dodáte štýl.

3@blancamiro

Športové sandále

Nazvať ich môžeme turistické sandále či športové sandále, no nič mení fakt, že sú aktuálne veľmi obľúbené nielen medzi surférmi, ale aj street stylovými ikonami.

4@pernilleteisbaek

Košele s krátkym rukávom

Aj tento kúsok má niekoľko pojmov, niekto ho volá bowlingová košeľa, iní zase havajská. Pravdou však je, že dokonale zapadá do obrazu moderného surféra v meste.

5@emilisindlev

Foto: Instagram

874

Súvisiace články