Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. jún 2019

Shades of Green

Zelená sa dostávala na výslnie veľmi dlho aveľmi pomaly. Začalo to doplnkami, neskôr sme prešli na celé outfity.

Shades of Green

Zelená sa dostávala na výslnie veľmi dlho a veľmi pomaly. Začalo to doplnkami, neskôr sme prešli na celé outfity. Po Millennial Pink, Gen-Z Yellow tu máme ďalší hit, ktorý si postupne podmaňuje leto.

@collagevintage

Dnes sa nosí zelená vo veľkom a rôznorodo. Máme tu „shrek green,“ ktorá má pripomínať rovnomennú rozprávku, avocado green pre všetkých milovníkov avokáda, no zabudnúť nesmieme na klasiku- grass green alebo trávičkovo zelenú či rôzne ďalšie. Nech už si vyberiete akýkoľvek odtieň, krok vedľa nespravíte pretože zelená bude zrejme dominovať letu.

Popri trendy oranžovej a všetkých potlačiach tak prichádza na scénu ďalší trend, ktorý pôsobí energizujúco, pozitívne a pripomína zelené lúky rozkvitnuté pod letným slnkom. Zrejme aj preto sa do nej zamilovali nielen módne domy, ale aj influencerky. A ako teda zelenú nosiť?

Foto: Instagram

Bez ohľadu na to, aký odtieň si zvolíte, túto farbu môžete nosiť na rôzne spôsoby. Krásne vynikne na saténe, kedy tento materiál podčiarkuje jej charakter. Rovnako zaujímavo však pôsobí aj v kockovanom vzore, ale na háčkovaných kúskoch. Častokrát sa kombinuje s kvetinovými vzormi, no rovnako dobre vyzerá aj v kombinácii s neutrálnymi farbami, ktoré evokujú prírodu. Ak máte chuť na experimenty, doplňte zelenú pastelovými farbami, ktoré vytvoria umelecky pôsobiaci look.

Naše tipy:

Diane Von Furstenberg, Faithfull The Brand, Montunas, Topshop, Topshop, Zara, Zara, Zara

1051

Súvisiace články