Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. jún 2019

Letné klasiky pre každý šatník

Poznáte to, každý rok, každú sezónu a niekedy aj každý týždeň sa dozvedáme o nových trendoch. Tak, ako rýchlo prídu, rýchlo aj odídu.

Letné klasiky pre každý šatník

Poznáte to, každý rok, každú sezónu a niekedy aj každý týždeň sa dozvedáme o nových trendoch. Tak, ako rýchlo prídu, rýchlo aj odídu. Preto je nevyhnutné mať v šatníku aj stálice, s ktorými sa dá pracovať bez ohľadu na aktuálne trendy.

Klobúk

Túto sezónu sa síce nosia bucket hats, no s takýmto slameným klobúkom nikdy nič nepokazíte. Hodí sa do mesta aj na pláž.

@louloudesaison 

Jednodielne plavky

Jednodielny model v základnej farbe a čistých líniách je to, čo potrebuje každý šatník. Vyberte si taký strih, ktorý sa odvážite obliecť v akejkoľvek nálade a spoločnosti.

2@carodaur 

Univerzálne sandále

Sandále, ktoré sa hodia ku všetkému sú vykúpením. K šatám či nohaviciam, na pláž aj do práce, takýto kúsok potrebujete minimálne jeden.

3@andycsinger 

Tielko

Tento kúsok oceníte v prípade, že nebudete vedieť nájsť správnu kombináciu vzorov, keď vám dôjdu nápady, alebo keď zatúžite po jednoduchosti a minimalizme.

4@handinfire 

Jednoduché šortky

Šortky v neutrálnych farbách ako čierna, krémová či biela by mali byť základom každého letného šatníka. Túto sezónu sa nosia najmä pastely a neónky, avšak popri nich si vyčleňte miesto aj na túto klasiku.

5@aimeesong 

Kvetinové šaty

Nepamätáme si leto, kedy by sa nenosili kvetinové potlače. Toto ročné obdobie si ich jednoducho žiada. Sú ženské, jemné a nadčasové.

6@jeannedamas 

Pletená kabelka

Košíky a pletené kabelky sa vo veľkom začali nosiť len pred pár sezónami, no podľa nás si zaslúžia status nadčasovej klasiky minimálne počas leta. Sú ideálnou voľbou do mesta aj na pláž a zapadajú aj do kontextu ostatných klasík či aktuálny trendov.

7@oliviavlopez 

Chic midi

S midi sukňou dokážete divy. Dá sa kombinovať na rôzne spôsoby, hodí sa takmer ku všetkému a na akúkoľvek príležitosť. Z materiálov stavte na satén alebo ľan, ktoré sú ideálne na leto.

9@brittanyxavier 

Klasické slnečné okuliare

Raz to sú maxi okuliare, inokedy zase úzke matrix okuliare. Popri nich však stále ostávajú na výslní klasiky akými sú pilotky. Ak by ste mali vlastniť jediný pár, tak by to mali byť práve ony.

10@sincerelyjules

Foto: Instagram

1498

Súvisiace články