Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. jún 2019

MUST-HAVE mesiaca: Linda Babušík Adamčíková

Bola niekedy móda zaujímavejšia ako je v dnešnej dobe? Zrejme nie.

MUST-HAVE mesiaca: Linda Babušík Adamčíková

Bola niekedy móda zaujímavejšia ako je v dnešnej dobe? Zrejme nie. Diverzita v štýloch, farbách či potlačiach už takmer vôbec nepozná trendy, takže každý si dokáže nájsť to svoje. Čo tento mesiac očarilo Lindu Babušík Adamčíkovú alias Lapkinn?

Okrem nekonečnej ponuky, ktorou nás zásobujú globálne reťazce či svetové značky však so zaujímavými kúskami prichádzajú aj lokálne firmy. Je ich čoraz viac, čo na jednej strane pomáha domácej ekonomike, ale ich obrovskou výhodou je aj unikátny charakter a príbeh, ktorý v sebe nesie každý z takýchto kúskov. Zrejme aj to si získalo Lindu.

„V poslednej dobe ma zaujali kúsky od slovenskej značky Jeej Design. Vo svojej ponuke majú ponožky, nadkolienky či podkolienky minimalistického vzhľadu a v nádherných farbách- páčia sa mi omnoho viac ako pestrofarebné ponožky. S kúskami od Jeej Design ma veľmi bavia rôzne outfitové kombinácie, či už k džínsom, šatám, nohaviciam alebo sukniam,“ hovorí Linda.

Ponožky v sandáloch, lodičkách aj klasicky v teniskách, k sukni alebo šortkám sú aktuálne trendy záležitosťou, ktorej sa nevyhýbajú rôzne street-stylové ikony. Nosia sa v retro dizajne s klasickými prúžkami, ale aj v jednoduchých verziách. Skúšali ste ich viditeľne zakomponovať do outfitu aj vy?

1866

Súvisiace články