Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. jún 2019

Dovolenková móda: Resort 2019

Už je to rok, odkedy nám módne domy predstavili módne trendy pre naše tohtoročné letné dovolenky. Kolekcie Cruise a Resort odprezentovali unikátne trendy, niektoré sa dokonca vyhli aj hlavným sezónam, no nie dovolenkám.

Dovolenková móda: Resort 2019

Už je to rok, odkedy nám módne domy predstavili módne trendy pre naše tohtoročné letné dovolenky. Kolekcie Cruise a Resort odprezentovali unikátne trendy, niektoré sa dokonca vyhli aj hlavným sezónam, no nie dovolenkám. Aké kúsky by nám nemali chýbať v kufri, keď sa konečne vyberieme na vysnívanú dovolenku?

 

Sako

Keď Christian Dior a Chanel zavelia, že na dovolenku berieme sako, tak neodvrávame, ale balíme. Módne domy ich skombinovali s jemnými šatami, midi sukňami, čo nás úplne presvedčilo.

chanelChanel Resort 2019 christian diorChristian Dior Resort 2019

 

Motívom je cieľ

V období, kedy boli kolekcie Cruise a Resort iba pre elitu, častokrát hľadali inšpiráciu v destináciách, kam ich klientela cestovala. Teraz sa niektoré značky k tomuto prístupu vrátili a na dizajnoch môžete vidieť exotické motívy paliem, prípadne historické pamiatky či dokonca mapy.

balmainBalmain Resort 2019 Derek Lam 10 Crosby Resort 2019Derek Lam 10 Crosby Resort 2019

 

Surfer Girls

Ako sa street-wearový trend pretaví do dovolenkovej módy? Odpoveď nemôže byť jednoduchšia. Móda inšpirovaná surférmi bude preto vládnuť v tejto sfére, bude plná neoprénových elementov, zipsov, športových okuliarov, ale aj ľadviniek.

off whiteOff-White Resort 2019 kocheKoché Resort 2019

 

Long & Short

„Dlhé sa bude miešať s krátkym,“ povedali si módne domy ako Sacai či Louis Vuitton. Preto sa superkrátke šortky dopĺňajú s maxi kardigánmi a minišaty sa kombinujú s letnými kabátikmi. Hra s dĺžkou však má byť najmä kreatívna a experimentálna, pričom má prepájať rôzne materiály, štýly a farby.

lvLouis Vuitton Resort 2019 sacaiSacai Resort 2019

Legíny a roláky

Už je to pár sezón, čo módny svet pobláznila mladá dizajnérka Marine Serre a jej polopriehľadné dizajny legíny, overalov a rolákov. Zjavne inšpirovala aj ostatných kolegov z brandže, pretože mená ako Givenchy, Prada či Versace sa takisto vrhli do vlastných dizajnov týchto kúskov, ktoré navyše využili ako spodnú vrstvu pre svoje dovolenkové outfity.

givenchyGivenchy Resort 2019 versaceVersace Resort 2019

Foto: Indigital

1459

Súvisiace články