Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. jún 2019

Modelka Slick Woods navrhla tenisky pre The Kooples

Francúzska značka The Kooples má na konte už viacero kolaborácií so známymi osobnosťami. Irina Shayk, Stella Maxwell či Emily Ratajkowski pre ňu navrhli kabelky a teraz na rad prichádza ďalší zaujímavý projekt.

Modelka Slick Woods navrhla tenisky pre The Kooples

Francúzska značka The Kooples má na konte už viacero kolaborácií so známymi osobnosťami. Irina Shayk, Stella Maxwell či Emily Ratajkowski pre ňu navrhli kabelky a teraz na rad prichádza ďalší zaujímavý projekt. Modelka Slick Woods v spolupráci so značkou navrhla tenisky.

Modelka známa najmä z prehliadkového móla značky Savage x Fenty priznáva, že vždy patrila ku kreatívnym dušiam a rada vymýšľala rôzne projekty. “Myslím, že som navrhovala odvtedy, ako som začala snívať,” vyjadrila sa na margo svojej kolaborácie so značkou. “Tenisky sú veľkou súčasťou mojej osobnosti. Materstvo ma navyše utvrdilo v tom, že žena sa v ňom nemá obmedzovať, ale naopak, dáva jej slobodu,” povedala.

3  4 

Práve preto sú tieto tenisky odrazom jej dlhoročne vyvýjajúceho sa štýlu aj osobnosti. Chcela vytvoriť tenisky, ktoré nebudú nikoho obmedzovať vo vyjadrení vlastného štýlu. To znamená, že boli navrhnuté tak, aby zapadli do akéhokoľvek šatníku, a aby sa dali nosiť na množstvo spôsobov. Silueta je jednoduchá, nemá žiadne šnúrky, iba upevňovacie popruhy. Dostupné sú v štyroch variáciách, čisto bielej, čierno-bielej, v kamufláž potlači a v bielej s nápismi. Modelka zároveň priznala, že táto kolaborácia štartuje množstvo ďalších módnych projektov, na ktorých pracuje vrátane vlastne značky topánok.

6  9 
8  7 

Foto: archív značky

1020

Súvisiace články