Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. jún 2019

Nestarnúce letné must-haves z francúzskych šatníkov

Každý vie, že Francúzsky majú svoj vlastný prístup kmóde, vktorom veľmi nezohľadňujú aktuálne trendy. Aj popri striedajúcich sa sezónach a ich novinkám si vždy vyberajú to, čo dokonale vystihne ich charakter atypický šarm.

Nestarnúce letné must-haves z francúzskych šatníkov

Každý vie, že Francúzsky majú svoj vlastný prístup k móde, v ktorom veľmi nezohľadňujú aktuálne trendy. Aj popri striedajúcich sa sezónach a ich novinkám si vždy vyberajú to, čo dokonale vystihne ich charakter a typický šarm. Práve preto ostávajú rok čo rok verné vybraným kúskom, na ktoré nevplýva čas. Ak by ste sa opýtali Francúzok, čo v ich letných šatníkoch nechýba každý rok, pravdepodobne by vybrali tieto tri must-haves.

Leopardia potlač

Je pravda, že leopardia potlač je v poslednom období veľmi trendy, no Francúzky ju nikdy neprestali nosiť aj keď sa o nej hovorilo menej. Práve preto patrí k tým najväčším stáliciam nielen letného šatníka.

@adenorah

Naše tipy:

AX Paris (Asos), Ganni, Raid (Asos), Topshop

Espadrilles

Nič nedokáže vystihnúť letnú módu tak, ako práve táto obuv. Slamená podrážka je nielen pohodlná, ale aj chic a nadčasová. Hodí sa k jednoduchým farbám aj veselším potlačiam. Espadrilles sa dajú nosiť k šatám a sukniam, ale aj šortkám a niektoré variácie dokonca aj k nohaviciam.

2@jeannedamas

Naše tipy:

Chloé, Pretty Little Thing (ASOS), ZARA, ZARA

Výrazné farby

Áno, aj Francúzky majú rady výrazné farby ako fuksiovú, žltú, kráľovsky modrú či hráškovo zelenú. Neónové farby na nich zrejme neuvidíte, no táto sofistikovanejšia verzia plných a výrazných farieb je jednoducho nadčasová.

Screenshot 2019 06 01 at 10.28.33@carolinedemaigret

Naše tipy:

By Far, Dolce & Gabbana, Tory Burch, Topshop

Foto: Instagram

1352

Súvisiace články