Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. máj 2019

Sloboda a ženskosť podľa Intimissimi

Talianska značka Intimissimi a Sarah Jessica Parker už majú za sebou spoluprácu zminulosti, no po obrovskom úspechu sa ju rozhodli rozšíriť. Vnovej kolekcii, ktorá je inšpirovaná slobodou tak opäť môžeme vidieť vhlavnej úlohe našu obľúbenú herečku.

Sloboda a ženskosť podľa Intimissimi

Talianska značka Intimissimi a Sarah Jessica Parker už majú za sebou spoluprácu z minulosti, no po obrovskom úspechu sa ju rozhodli rozšíriť. V novej kolekcii, ktorá je inšpirovaná slobodou tak opäť môžeme vidieť v hlavnej úlohe našu obľúbenú herečku.

Tentokrát ide o kolekciu trojuholníkových podprseniek, ktoré sú na jednej strane stelesnením jednoduchosti, ale aj komfortu a ženskosti. Presne to sa nám snaží kampaň Intimissimi povedať, krásne veci vznikajú vtedy, keď sa cítime pohodlne a vo svojej koži. Celá kampaň srší optimizmom a talianskym šarmom. Práve preto nás Jessica prostredníctvom krátkych, doprovodných videí učí, ako správne gestikulovať pri základných talianskych výrazoch.

SJP V2  SJP V3 HK 
SJP V4 HK  SJP V6 

Súčasťou spolupráce je aj reklamný spot, v ktorom nám herečka ukazuje, ako sa efektne dajú podprsenky využiť v každodennom outfite. Kombinuje ich s hodvábnymi "pyžamkami" v rôznych dizajnoch. Následne divákov vezme na rýchlu prehliadku najznámejších miest na Manhattane.

Foto: archív značky

1406

Súvisiace články