Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. máj 2019

H&M a Love Stories vytvorili plavkovú kolaboráciu

Holandská značka spodnej bielizne, ktorá je známa svojimi ženskými, versatilnými kúskami, sa už po druhýkrát spojila s módnym gigantom H&M, aby spoločnými silami vytvorili unikátnu kolekciu plaviek a plážovej módy. Len minulý týždeň značka H&M predstavila dizajnérsku kolaboráciu roka, v ktorej sa spojili s talianskym coutourierom Giambattistom Valli, a teraz pridávajú ďalšiu dizajnovú spoluprácu, ktorá poteší každú milovníčku leta a opaľovania.

H&M a Love Stories vytvorili plavkovú kolaboráciu

Holandská značka spodnej bielizne, ktorá je známa svojimi ženskými, versatilnými kúskami, sa už po druhýkrát spojila s módnym gigantom H&M, aby spoločnými silami vytvorili unikátnu kolekciu plaviek a plážovej módy.

Len minulý týždeň značka H&M predstavila dizajnérsku kolaboráciu roka, v ktorej sa spojili s talianskym coutourierom Giambattistom Valli, a teraz pridávajú ďalšiu dizajnovú spoluprácu, ktorá poteší každú milovníčku leta a opaľovania.

1389 Spread 3 ForPress Lowres

1389 Fullpage 2 ForPress Lowres  1389 Fullpage 6 ForPress Lowres 

1389 Fullpage 9 ForPress Lowres

Kolekcia nesie názov Love Stories Swimclub x H&M a ako nám názov napovedá, pozostáva z plaviek a plážovej módy. Nájdete v nej všetko od jednodielnych plaviek, hravých bikín až po plážové osušky a klobúky. Línia je inšpirovaná 70.rokmi a prácou fotografa Slim Aaronsa, ktorý vytvorili sériu bazénových fotografií, ale aj dovolenkou na Ibize, kam sa zakladateľka značky Love Stories, Marloes Hoedeman každý rok vracia. Farebná paleta pozostáva z pastelových odtieňov ružovej, zelenej a oranžovej, ktoré v sebe majú sentimentálny retro nádych. Kolekcia pôsobí na jednej strane športovo, no na tej druhej romanticky a komponovaná je tak, aby sa dali jednotlivé kúsky medzi sebou miešať. Do predaja sa má dostať začiatkom júna a dostupná bude online na stránkach H&M a vo vybraných butikoch po svete.

Foto: archív značky

1563

Súvisiace články